İSTANBUL BOĞAZI`NDA TEKNEDE İFTAR ETMEK İSTERMİSİNİZ?

İSTANBUL BOĞAZI`NDA TEKNEDE İFTAR ETMEK İSTERMİSİNİZ?

Her yıl Ramazan ayında İstanbul turları düzenleyen Çorbacıoğulları Turizm ve Taşımacılık, bu yılda Boğaz`da iftar etme keyfini yaşama fırsatını Çerkezköylüler sunuyor...

Çerkezköy`de faaliyet gösteren Çorbacıoğulları Turizm Ramazan`da İstanbul Boğazı`nda iftar programlarını sürdürüyor. Yıllardır her ramazan ayında düzenlenen İstanbul turunda, katılımcılar uygun fiyatlarla hem tarihi ve manevi mekanları görme fırsatı buluyor hem de İstanbul Boğazı`nda teknede iftar etme keyfini yaşıyor.

Çorbacıoğulları Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Çorbacı, her Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da  Ramazan ayında günübirlik Ramazan Turları düzenlemeye devam ettiklerini kaydetti. Bu yıl ay boyunca üç kez İstanbul turu düzenleyeceklerini hatırlatan Çorbacı, bu turların ilkini 12 Mayıs`ta gerçekleştirdiklerini ikinci ve üçüncüsünü ise bu hafta sonu cumartesi ve pazar günleri gerçekleştireceklerini hatırlattı.

TEKNEDE İFTAR

Çerkezköy Gazi Osman Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi?nde faaliyet gösteren Çorbacıoğulları Turizm ve Travel, 125 TL karşılığında Çerkezköy`den kendi taşıtlarıyla aldığı müşterilerini önce Eyüp Sultan ve Sultan Ahmet`e götürüyor. Burada tarihi ve turistik mekanları rehber eşliğinde gezme fırsatı bulan günü birlik turun katılımcıları ardından Eminönü`nden hareket eden tekne ile Boğaz turuna çıkıyor. Teknede iftar eden katılımcılar yaklaşık birbuçuk saat süren turda sema gösterisi ve canlı müzik eşliğinde günün manevi havasını yaşıyor.

Bu hafta sonu üst üste iki tur düzenleyeceklerini hatırlatan Ercan Çorbacı, ?Her yıl Ramazan ayında bu özel günü birlik İstanbul turunu düzenliyoruz. Bu yıl da ilk turumuzu 12 Mayıs`ta yaptık. İki turumuz daha var. 18 Mayıs ve 19 Mayıs günleri olmak üzere ramazan ayında iki özel turumuz daha olacak. Talep fazla olursa ramazan bitmeden yeni turlar düzenleyebiliriz.?dedi.

TUR İÇİN KAYITLAR BAŞLADI 

Ramazan ayına özel tura katılmak isteyenler için kayıtların devam ettiğini hatırlatan Ercan Çorbacı, ?Ramazan ayına özel İstanbul gezi turuna kayıtlarımız sürüyor. Katılmak isteyenler şirketimize gelerek bizzat kayıt yaptırabilirler. Hafta sonu iki turumuz bulunmakta ancak sınırlı sayıda kontenjanımız mevcut. Fakat talep fazla olursa yeni tur için kayıt açacağız. Her yıl bu gezilere talep artıyor. Bu yıl da geçen yıla oranla daha fazla talep var."diye konuştu.

G.M.K.P. Mahallesi Atatürk Caddesi No:57/C
ÇERKEZKÖY / TEKİRDAĞ

0282 725 12 31

info@corbaciogullari.com.tr



Anahtar Kelimeler:

CANDAN BAŞKAN: GENÇLER İÇİN VİTES YÜKSELTECEĞİZ

TEKİRDAĞ’DA GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU

663. TARİHİ KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ’NE 832 PEHLİVAN KAYIT YAPTIRDI

TEKİRDAĞ’DA KAÇAK TÜTÜN OPERASYONU: 19 BİN DOLU MAKARON ELE GEÇİRİLDİ

TEKİRDAĞ 4’ÜNCÜ LAVANTA GÜNLERİ BAŞLIYOR