OPTİMA SİGORTA ÇERKEZKÖY`DE ŞUBESİNİ AÇTI!

OPTİMA SİGORTA ÇERKEZKÖY`DE ŞUBESİNİ AÇTI!

Deneyimli sigortacı Armağan Taş Baran Çerkezköy`de Optima Sigorta ve Danışmanlık Ofisi`ni düzenlenen törenle açtı. Tüm sigorta işlemleriyle hizmet verdiklerini belirten Baran, "Sizin için değerli olan her şeyi güvence altına alıyoruz."dedi.

Uzun bir süre sigortacılık sektöründe çalışan Armağan Taş Baran, sektöründe öncü ve vizyoner kuruluşlarından olan Optima  Sigorta Aracılık Hizmetleri TD. ŞTİ Çerkezköy Şubesi`ni kurdu.

Çerkezköy Gazi Osman Paşa Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi No:23/A Daire 8 Yıldırım Plaza İş Merkezi adresinde adresinde faaliyet göstermeye başlayan Optima Sigorta Aracılık Hizmetleri Şubesi`nin açılış töreni Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı, Sigorta Şube Sorumlusu Armağan Taş Baran, işadamları ve müşterilerden oluşan davetli grubunun katılımı ile gerçekleştirildi.

DEĞERLİ OLAN HER ŞEYİ GÜVENCE ALTINA ALIYORUZ
Sigortacılık hizmetleri hakkında bilgi veren Armağan Taş Baran, Optima Sigorta ve Danışmanlık grubunun sektördeki gücü ve rekabetçi fiyatlarına dikkat çektiği konuşmasında davetlilere `Hoş geldiniz` dedi.  Baran, "Uygun fiyat ve yüksek teminatlı sigorta çözümleri ile eviniz, arabanız, iş yeriniz, sağlığınız, emeklilik günleriniz, seyahatiniz özetle hayatınız için riskleri en aza indirmeyi taahhüt ediyor. Müşterilerimiz trafik, kasko, deprem, konut, yangın, işyeri, mesleki sorumluluk, tamamlayıcı sağlık sigortası, taşımacılık, hayat sigortası, yeşilkart sigortası, BES sigortası başlıklarındaki sigorta ürünlerimizden ihtiyaçlarına uygun olanı seçip, hayatlarını olumsuz etkileyebilecek beklenmedik durumlara karşı kendilerini hazırlayabilecek."diye konuştu.

Baran, sigorta çözümlerini, müşterilerimizin en uygun fiyatlarla hizmet paketlerinden verimli bir biçimde yararlanmalarını önererek sözlerini tamamladı.

DUALARLA AÇILDI

Açılışa katılan Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı, ise yeni işletmenin Çerkezköy`e hayırlı olması temennisinde bulunurken, "Çerkezköy büyüyüp gelişen bir kent. Her yıl 10 bin kişi artıyor. Burada sizinde gelişip, büyümeniz mümkün. Ülkemizde maalesef henüz sigortacılık hizmetleri hak ettiği değeri çok görmüyor. Gelişmiş ülkelerde, insanlar her şeylerini neredeyse sigorta yaptırıp, güvence altına alıyor. Biz henüz bu aşamaya gelemedik. Zamanla, bizde de sigortanın değeri anlaşılacak diye düşünüyorum."ifadelerini kullandı.

Daha sonra açılış kurdelası dualar eşliğinde Başkan Yardımcısı Yılancı ve Armağan Taş Baran ile davetliler tarafından kesildi.

 



Anahtar Kelimeler:

5 ATM’Yİ SOYMAK İSTEYEN HIRSIZ: PİŞMANIM

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU