ÇERKEZKÖY`DE OKUL GÜVENLİĞİ MASAYA YATIRILDI

ÇERKEZKÖY`DE OKUL GÜVENLİĞİ MASAYA YATIRILDI

Çerkezköy?de öğrenci, öğretmen ve velilerin daha güvenli ve huzurlu bir eğitim-öğretim geçirmelerini sağlamak amacıyla okul ve çevresinde alınacak tedbirler görüşüldü.

Çerkezköy?de öğrenci, öğretmen ve velilerin daha güvenli ve huzurlu bir eğitim-öğretim geçirmelerini sağlamak amacıyla ?Okul Güvenliği? toplantısı yapıldı.

 

OKUL ÇEVRESİNDE ALINAN ÖNLEMLER...

Halk Eğitim Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban başkanlık etti. 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında Çerkezköy?de öğrenci, öğretmen ve velilerin daha güvenli ve huzurlu bir eğitim-öğretim geçirmelerini sağlamak amacıyla okullar ve yakın çevrelerinde alınacak tedbirler görüşüldü. Toplantıda ilçede yoğun şekilde sürdürülen uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadelede okul çevrelerinde alınan önlemlerin kararlılıkla uygulanmaya devam edilmesi, öğrencilerin kötü alışkanlıklardan uzaklaştırılarak ruh ve beden sağlıklarının korunması için yapılması gerekenler ele alındı.

SADECE KURUMLAR YETERLİ DEĞİL

Toplantıda konuşan Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, bağımlılık üzerinde durarak, ?Madde bağımlılığına karşın tüm polisiye tedbirleri alıyoruz. Yine de bu yeterli olmuyor. Tüm kurumların üzerine düşen hassasiyeti yapması gerekiyor. Sadece kurumlar değil, velilerimizin, okul idarecilerinin gerekli önlemleri de alması gerekiyor.? diye konuştu.

ŞİKAYETLERİ DİNLEDİ

Abban, programın sonunda velilerden gelen şikayetleri de dinleyerek, çeşitli uyarılarda bulundu. Programa Kaymakam Abban?ın yanı sıra Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevgi, İlçe Jandarma Komutanı Volkan Torun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Milli Eğitim Şube müdürleri ve okul müdürleri, okul aile birliği başkanları, Servisçiler Odası Başkanı ve servis sürücüleri  katıldı.



Anahtar Kelimeler:

PAŞA DÖNER ÇERKEZKÖY’DE…

TEKNEYE EŞLİK EDEN YUNUS KAMERADA

ÇORLU’DA YAZ DÖNEMİ DESTELEME KURSLARI BAŞLADI

TEKİRDAĞ’DA TANKER TRAKTÖRE ÇARPTI FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ

MİLLİ GURUR TÜRKSAT 6A’NIN UZAY YOLCULUĞU YARIN BAŞLIYOR