Gündem

Gündem Haberleri

OKUL MÜDÜRÜNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

OKUL MÜDÜRÜNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Tekirdağ?ın Şarköy ilçesindeki Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Çetin Kalyoncu, personeliyle beraber okulun boya, badana ve onarım işlerini bizzat yapıyor.

Şarköy Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Çetin Kalyoncu, öğrencileri için sağlıklı bir eğitim öğretim ortamı hazırlamak için TYP çalışanı Aytaç Bayka başta olmak üzere tüm çalışanları ile beraber boya yapıp, onarım işlerinde bizzat çalışıyor.

Şarköy`de örnek okul müdürü Çetin Kalyoncu, personelle beraber kolları sıvadı, okulun boya, badana ve onarım işlerini bizzat yapmaya koyuldu. Kısa sürede okulun birçok eksiğini personelle birlikte yapan Okul Müdürü Kalyoncu; "Okulumuz 2019 yılından itibaren güçlendirmedeydi. Güçlendirme çalışmalarının tamamlanmasının ardından şubat ayında okulumuzu teslim aldık ancak yapılması gereken bir çok eksik tespit ettik. Pandemi sürecini fırsat bilerek okulumuzun boya, badana, tamirat ve tadilatını yapıp, bahçesinde çevre düzenleme ve onarım çalışması yaparak okulumuzu güzelleştirmek istedik. Salgınla mücadele kapsamında tam kapanmanın ardından normalleşme sürecinde de okulumuzu eğitim öğretime açtık. Bu süreç içerisinde okulumuzu beraber güzelleştirdiğimiz TYP çalışanı Aytaç Bayka başta olmak üzere tüm çalışanlarıma okulumuz adına teşekkür ederim." diye konuştu.

 

 



PAŞA DÖNER ÇERKEZKÖY’DE…

TEKNEYE EŞLİK EDEN YUNUS KAMERADA

ÇORLU’DA YAZ DÖNEMİ DESTELEME KURSLARI BAŞLADI

TEKİRDAĞ’DA TANKER TRAKTÖRE ÇARPTI FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ

MİLLİ GURUR TÜRKSAT 6A’NIN UZAY YOLCULUĞU YARIN BAŞLIYOR