ÖZEL ÇOCUK DÜNYASI ANAOKULU?NDA MEZUNİYET ÇOŞKUSU

ÖZEL ÇOCUK DÜNYASI ANAOKULU?NDA MEZUNİYET ÇOŞKUSU

Mezuniyet töreni düzenleyen Özel Çocuk Dünyası Anaokulu Müdürü Selda Akbaba, "Mezun olan öğrencilerimize başarıların artarak devam etmesini diliyorum" dedi.

Çerkezköy Özel Çocuk Dünyası Anaokulu 2020- 2021 eğitim ve öğretim yılını tamamladı.

Çerkezköy Özel Çocuk Dünyası Anaokulu`nda mezuniyet töreni düzenlendi. Şarkılarla renklenen mezuniyet gününde minik öğrenciler sevinç ve mutlulukları, eğlenerek kutladılar. Mezuniyet Pastasının kesimiyle yaşanan güzel görüntüler ise günün unutulmaz anıları arasında belleklere kazındı.

Okul bahçesinde düzenlenen mezuniyet programında öğrencilerini tebrik eden  Özel Çocuk Dünyası Anaokulu Müdürü Selda Akbaba  konuşmasında şunları söyledi:

?Bugün iki ayrı duyguyu birlikte yaşıyoruz.  Yaşanan birlikteliğin,  arkadaşlıkların ve anıların sonuna gelmenin hüznü var, diğer yanda ise devam eden hayat süreci içinde geleceğe yönelmenin mutluluğu ve sevinci var. Mezun olan öğrencilerimize başarıların artarak devam etmesini diliyorum. Başarınız gelecekteki eğitiminiz ve yaşantınız için daim olsun. Yolunuz, şansınız ve bahtınız açık olsun.?

Müdür Akbaba`nın konuşmasının ardından gönüllerince eğlenen misafirler, veliler ve öğrenciler program sonunda çektirilen hatıra fotoğrafı, mutluluğun içine saklı bir hüzün olarak objektiflere yansıdı.

 

 



PLATONİK AŞK DEHŞETİNDE ZANLI TUTUKLANDI

SİLAHLI SALDIRIDA HAYATINI KAYBEDEN KİŞİ TOPRAĞA VERİLDİ

CİNSEL İSTİSMARA VE ŞİDDETE UĞRAYAN 2 YAŞINDAKİ SILA’DAN KÖTÜ HABER

ÇOCUKLAR, BÜYÜKŞEHİR’İN PATİ FEST ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

BÜYÜKŞEHİR, ÇOCUKLARA HAYVAN SEVGİSİ AŞILIYOR