ÖZEL ÇOCUK DÜNYASI ANA OKULU BAYRAMI DOYASIYA KUTLADI

ÖZEL ÇOCUK DÜNYASI ANA OKULU BAYRAMI DOYASIYA KUTLADI

Çerkezköy Özel Çocuk Dünyası Ana Okulu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını nedeniyle etkinlik düzenledi.

Çerkezköy Özel Çocuk Dünyası Ana Okulu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını nedeniyle etkinlik düzenledi. Yapılan etkinlikte çocuklar bayram coşkusunu doyasıya yaşadı.

Çerkezköy Özel Çocuk Dünyası Ana Okulu kurucusu Selda Akbaba ?Ulusların hayatlarında önemli dönüm noktaları vardır. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde, son derece önemli dönüm noktalarından biri de bir ulusun yeniden toparlanma, ayağa kalkma, yurduna ve geleceğine sahip çıkma kararını aldığı 23 Nisan 1920?dir. Bizler de bu önemli günün bilinciyle, Ulu Önder Atatürk?ün ilke ve inkılâplarını gönülden gönüle, nesilden nesile taşıyarak ulusal egemenliğin gücünü sevgili öğrencilerimizle kutladık."dedi.

Okulun bahçesinde çocukların gönüllerince eğlendiklerin ibelirten Akbaba, Öğrencilerimiz yapılan şenlikte eğlenceli oyunlar oynayarak bayramlarını kutladılar ayrıca öğrencilerimiz okullarımızın bahçelerinde kurulan oyun istasyonlarındaki oyunları oynayarak onlara hediye edilen bayramın tadını çıkarıp keyifli bir gün yaşadılar.? diye sözlerini tamamladı.

 



TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İTFAİYESİ’NDEN VALİ SOYTÜRK’E ZİYARET

SILA BEBEĞİN DURUMU KÖTÜYE GİDİYOR: BEYİN DOKUSU ATMAYA BAŞLAMIŞ

TEKİRDAĞ’DA AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI’NDA BİSİKLET TURU DÜZENLENDİ

FABRİKA SERVİSLERİ ÇARPIŞTI: 12 İŞÇİ YARALI

ULAŞIM AĞLARIYLA GÜÇLÜ TEKİRDAĞ