ÇÖMLEK ATÖLYESİ İLE MİNİKLER YETENEKLERİNİ GELİŞTİRİYOR

ÇÖMLEK ATÖLYESİ İLE MİNİKLER YETENEKLERİNİ GELİŞTİRİYOR

Çerkezköy Özel Çocuk Dünyası Anaokulu öğrencileri çömlek atölyesi etkinliği ile keyifli anlar yaşadı.

Çerkezköy Özel Çocuk Dünyası Anaokulu öğrencileri `Çömlek Atölyesi` etkinliği ile hem yeteneklerini geliştirdi hem de keyifli anlar yaşadı.

Çerkezköy Özel Çocuk Dünyası okul bahçesinde düzenlenen etkinlikle toprak ve çamurla iç içe zaman geçiren okulun minik sanatkarları, yaptıkları tasarımlarla başarılarını taçlandırdı.

Çerkezköy Çocuk Dünyası Kurucusu Selda Akbaba, yaptıkları Çömlek Atölyesi etkinliği ile ilgili yaptığı açıklamada;  ?Çömlek Atölyesi bugün okulumuzda öğrencilerimizin birbirinden eşsiz tasarım çalışmalari için kuruldu. Çamurlara elleriyle şekil veren minik sanatkarlarımız keyifli anlar yaşarken toprağa dokunmanın verdiği huzurla pozitif enerji kazanarak  zaman geçirdiler.? dedi.  

 ÇOCUKLAR İÇİN ADETA BİR TERAPİ

Sözlerinin devamında yaptıkları etkinliğin çocukların üzerindeki olumlu etkilerinden bahseden Akbaba; ?Çömlek Yapım Atölyesi, çocuklar için eğlenceli vakit geçirmenin yollarından biri olsa da bunun çok daha ötesinde yararlar sağlıyor. Çömlek yapımı ile çocukların üretkenliği, yaratıcılığı ve estetik duyarlılığı gelişirken, yetenekleri de ortaya çıkarmada yardımcı oluyor. Çömlek yapımında kullanılan çamurun, sakinleştirici ve şiddet gibi istenmeyen davranışları yok edici bir malzeme olması, çocuklar üzerinde terapi etkisi yaratıyor.?diye konuştu.

 



BAŞKAN VAHAP AKAY’DA HOŞGELDİN BEBEK ZİYARETİ

TEKİRDAĞ İTFAİYESİ SON 3 AYDA 3 BİN 485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

ÇORLU’DA BİN 300 DÖNÜM ANIZ ALEV ALEV YANDI

TEKİRDAĞ’DA MİLLİ MAÇ COŞKUSU: BİNLERCE VATANDAŞ SAHİLE KURULAN DEV EKRANDAN MAÇI İZLEDİ

LGS TÜRKİYE BİRİNCİSİNE 10 BİN LİRA ÖDÜL