Gündem

Gündem Haberleri

NKÜ`YE YENİ REKTÖR

NKÜ`YE YENİ REKTÖR

Trakya Üniversitesi (TÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mümin Şahin, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesine (NKÜ) rektör olarak atandı.

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ (TÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mümin Şahin, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesine (NKÜ) rektör olarak atandı. Prof. Dr. Şahin`in atama kararı Resmi Gazete`de yayımlandı.

GÖREVDEN ALINMIŞTI

FETÖ/PYD soruşturması kapsamında 15 yıla kadar hapis istemiyle hakkında iddianame hazırlanan Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, YÖK tarafından görevden alınmıştı. Ardından,  vekâleten Prof. Dr. Sedat Murat atanmıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın 8 üniversiteye yaptığı rektör atamalarıyla birlikte, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğü?ne de, Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mümin Şahin atandı.

MÜMİN ŞAHİN KİMDİR?
TÜ Makine Mühendisliği bölümünden mezun olan Prof. Dr. Şahin, yüksek lisans ve doktorasını yine TÜ`de tamamladı. Profesör unvanını 2012 yılında alan Şahin, 2016 yılında TÜ Rektör Yardımcısı olarak atandı. Tekirdağlı olan Şahin`in ulusal, uluslararası hakemli dergi, konferans ve sempozyumlarda yayımlanan pek çok makalesi bulunuyor.



Anahtar Kelimeler:

CANDAN BAŞKAN: GENÇLER İÇİN VİTES YÜKSELTECEĞİZ

TEKİRDAĞ’DA GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU

663. TARİHİ KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ’NE 832 PEHLİVAN KAYIT YAPTIRDI

TEKİRDAĞ’DA KAÇAK TÜTÜN OPERASYONU: 19 BİN DOLU MAKARON ELE GEÇİRİLDİ

TEKİRDAĞ 4’ÜNCÜ LAVANTA GÜNLERİ BAŞLIYOR