Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

NKÜ`DE `DÜNYA OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ` ETKİNLİĞİ

NKÜ`DE `DÜNYA OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ` ETKİNLİĞİ

Namık Kemal Üniversitesinde `Dünya Otizm Farkındalık Günü` nedeniyle düzenlenen programda öğrenciler gösterileriyle büyük alkış topladı.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinde `Dünya Otizm Farkındalık Günü` nedeniyle etkinlik düzenlendi. Etkinlikte otizme karşı farkındalığın her daim artırılması gerektiğine vurgu yapıldı ve bu kapsamda `Otizm`de Güncel Yaklaşımlar`  sunumu gerçekleştirildi.


REKTÖR VE VALİ YARDIMCISI KATILDI
NKÜ Konferans Salonunda düzenlenen etkinliğe NKÜ Rektörü Mümin Şahin, Vali Yardımcısı Abdullah Kalkan, Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, TESKİ Genel Müdürü İbrahim İçöz, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Çocuk ve Ergen Psikyatrisi Doç. Dr. Şaziye Senem Başgül ve çok sayıda vatandaş katıldı.

HER DAİM FARKINDALIK
Toplantıda konuşma yapan NKÜ Rektörü Mümin Şahin, otizme karşı farkındalığın her daim artırılması gerektiğini belirterek, otizmli bireylerin de toplumun bir parçası olduğunu herkesin bilmesi gerektiğini söyledi.

SUNUM YAPILDI
Hasan Kalyoncu Üniversitesi Çocuk ve Ergen Psikiyatristi Doç Dr. Şaziye Senem Başgül ise "Otizm`de Güncel Yaklaşımlar" sunumuyla katılımcılara bilgi verdi.
Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) Tekirdağ Şubesi halk oyunları ekibinin etkinlikte yöresel türkülerle halk oyunları gösterisi büyük alkış topladı. 



Anahtar Kelimeler:

ÇOSB ANAOKUL ÖZELLEŞTİRİLDİ

ÇERKEZKÖY LGS'DE TÜRKİYE GENELİNDE YÜZDE 1'LİK DİLİME 5 ÖĞRENCİ SOKTU

ÇERKEZKÖY’DE MİLLİ EĞİTİM’E 52 ATAMA YAPILDI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ