Gündem

Gündem Haberleri

65 YAŞINA KADAR DEVAM

65 YAŞINA KADAR DEVAM

Önceki hafta sürgün gibi bir kararla Hayvan Barınağı`na gönderilen Emlak İstimlak Müdürü Nevzat Kumru, yeni arkadaşlarıyla birlikte memuriyetteki 38`inci yılını kutlaması dikkat çekti. Kumru, "Görev yeri farketmez, Çerkezköy`e hizmet her yerde birdir."ded

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından Belediye`nin Veteriner İşleri Müdürlüğü bünyesindeki Geçici Hayvan Barınağı`na gönderilen 20 yıllık müdür Nevzat Kumru, yeni arkadaşlarıyla birlikte memuriyetteki 38`inci yılını pasta keserek kutladı.

PASTALI MESAJ!

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından adeta `Sürgün` yeri olarak kullanılan geçici hayvan barınağından pastalı mesaj var. Belediyede yıllarca farklı birimlerde çalışanların şu günlerde `sürgün` yeri olarak öne çıktığı hayvan barınağına son gönderilen eski Emlak ve İstimlak Müdürü Nevzat Kumru, memuriyette 38. yılına girmesini pasta keserek kutladı. Belediye`de kameraman kadrosunda görülen Sercan Asbaş ve yıllarca mali işlerde çalışıp müdürlük görevlerinde bulunan halihazırda Muhasebe Şefi kadrosunda bulunan Hasan Araç`ın da  31 Mart seçimlerinin ardından görev yaptığı hayvan barınağına önceki hafta cuma günü gönderilen 20 yıllık müdür Nevzat Kumru, pastalı kutlama yaptı. Arkadaşlarıyla birlikte yaş pasta kesen Çerkezköy Belediyesi eski Emlak ve İstimlak Müdürü Nevzat Kumru, daha sonra bu kutlamayı sosyal medya hesabından paylaştı. Facebook hesabından kutlamanın fotoğraflarını paylaşan Kumru, altına ise şunları yazdı:

GÖREV YERİ FARK ETMEZ

"37 yıl bitti 38`inci bir fiil hizmet yılına girmenin onur ve gururuyla görevimin başındayım. Görev yeri fark etmez Çerkezköy`e hizmet her yerde birdir.
Hizmete başladığım ve bu güne kadar çalıştığım Belediye Başkanları.....
Kasım 1982 - İlhan Yaşar Uğurlu (Kaymakam)
Ekim 1983 - Hikmet. Tan (Kaymakam)
Nisan 1984 - A.Kadir Karan
Nisan 1989 - M.Hikmet Uğraş
Nisan 1994 - Remzi Garip
Nisan 1999 - Mehmet Uz
Nisan 2004 - Ali Ertem
Nisan 2009 - Ali Ertem
Nisan 2014 - Vahap Akay
Nisan 2019 - Vahap Akay
Vefat eden Belediye Başkanlarına Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun. Hayatta olan Belediye Başkanlarına da sağlık sıhhat ve mutluluklar diliyorum. Hepsinle iyi günümüz de kötü günümüz de oldu hiçbirine dargın veya kırgın değilim. Allah sağlık sıhhat verdiği sürece 65 yaşıma kadar devam.....

Bu arada, Çerkezköy Belediyesi`nde geçtiğimiz haziran ayında patlak veren imar, iskan, tahakkuk servisleri arasında yaşanan `Dolandırıcılık` olayının ardından Emlak ve İstimlak Müdürü Nevzat Kumru, önce Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından olayı araştırması için oluşturulan `Tahkikat Komisyonu`na seçilmiş, önceki hafta ise mevcut görevinden alınarak, geçici havyan barınağında görevlendirilmişti.



Anahtar Kelimeler:

KIRKPINAR’DA BAŞPEHLİVAN YUSUF CAN ZEYBEK OLDU

KIRKPINAR’DA FİNALİSTLER BELLİ OLDU

YARALI LEYLEĞİ İTFAİYE KURTARDI

BAŞPEHLİVAN ALİ GÜRBÜZ YENİLDİ: KIRKPINAR’DA YARI FİNALİSTLER BELLİ OLDU

MİLLİ TAKIM MAÇINDA ADIM ATILACAK YER KALMADI