Tarih: 23.02.2019 08:36

AKSU`DAN BOZDAĞ`A TEPKİ!

Facebook Twitter Linked-in

Geçtiğimiz yıl 11 Şubat tarihinde yapılan Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerinde aday olan Necati Aksu, yaptığı yazılı basın açıklamasında Oda Başkanı Ali Bozdağ`ı eleştirdi.

YA SEV YA TERK ET!

Geçtiğimiz hafta AK Parti`den Belediye Meclis Üyeliği için görevinden istifa eden Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ`a, oda seçimlerinde rakibi olan Necati Aksu`dan tepki geldi. Aksu, yazılı açıklamasında şunları kaydetti:  "Bugün üzülerek söylemek istiyorum ki binlerce esnafımızı temsil eden odamız ideolojik kutuplaşmaların bir alanı olmuştur. Esnafın,tüccarın zanatkarın çatı kuruluşu olan oda siyasileşerek asıl konularından uzaklaşmıştır. Odalar siyaset yeri değildir. Bugün bir başkanın belirli adayların leh ve aleyhlerinde faaliyette bulunması ve propaganda yapması hoş karşılanacak bir durum olmaması ile birlikte ahilik kültürüne yakışmamaktadır.  Esnaf temsilcisi başkanın görevi esnafın işlerini kolaylaştırıp daima yanlarında olmasıdır. Ama maalesef görüyoruz ki başkanın makamı seçim ofisi olmuştur. Siyasi seçim çalışmaları propagandası yapan başkana kendisinin de anlayacağı tabirde bir siyasetçinin şu sözünü söylemek istiyorum.  Ya sev ya terk et!"

Aksu sözlerini şöyle tamamladı: "Aralık ayında istifa eden sayın başkan bugüne kadar, Oda`ya gelen misafirleri başkan olarak kabul etmiştir. Aralık ayında yaptığı istifayı açıklamamıştır. Bu etik midir?"diye sözlerini tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —