HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

BAŞKAN ÇETİN KAPAKLI`YA DA AÇILMASININ SÖZÜNÜ ALDI

BAŞKAN ÇETİN KAPAKLI`YA DA AÇILMASININ SÖZÜNÜ ALDI

Çerkezköy`de bir ilki gerçekleştiren yılların berberi Mustafa Dülger, Natural Erkek Kuaförü`nü yeni konseptiyle hizmete sundu. Sauna ve Masaj salonuyla birlikte bundan böyle hizmet verecek olan işletmeden Kapaklı`ya da açılmasını isteyen Belediye Başkanı

Çerkezköy`de hizmete giren Natural Erkek Kuaföre Sauna ve Masaj salonu düzenlenen törenle renkli bir açılış yaptı. Pandemi nedeniyle davetlilerin sınırlı sayıda tutulduğu yeni işletmenin açılışını Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ve siyasi partilerin ilçe başkanları birlikte yaptı.

Çerkezköy`de Gazi Osman Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi Köse Sokak`ta hizmet vermeye başlayan Salon 41 Natural Erkek Kuaförü`nün bugün saat 14.00`da düzenlenen açılış törenine Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar, AK Partili meclis üyeleri ile az sayıda davetli katıldı.

KAPAKLI`YA DA İSTEDİ...

Kurdele kesimi öncesinde kısa bir konuşma yapan  Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin işletmenin hayırlı olması temennisinde bulunurken, "Bu yatırımın hem bölgemize hem Çerkezköy`e hayırlı olmasını diliyorum. Helalinden bol bereketli kazançlar dilerken, inşallah Mustafa kardeşimiz ikinci şubeyi de Kapaklı`ya açar. Ben her zaman diyorum. Çerkezköy`e açılışlar için geldiğimde söylüyorum.  Kapaklı`yı arkada bırakmayalım. Kapaklı nüfusu ve büyüyen yapısı ile böyle işletmelere ihtiyacı var. " diye konuştu. Açılışta Başkan Çetin`in ardından konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş`ta işletmenin hayırlı olmasını, bol ve bereketli kazanç dileğinde bulundu. Bu arada Belediye Başkanı Mustafa Çetin, çarşamba günleri içinde randevu aldığını belirtti.

HİZMET VERECEĞİZ

33 yıldır berberlik yapan işletme sahibi Mustafa Dülger "Köse sokakta Naturel 41 Erkek Kuaförü olarak 25 yıldır vatandaşlarımıza hizmet verdik. Hizmet ağımızı genişleterek eski işletmemizin karşısında Naturel  Erkek Kuaföre Sauna ve Masaj salonunu açtık. İşletmemizde sauna, kese, köpük, masaj, kuaför hizmetleri vereceğiz. Her Çarşamba erkekler için manikür ve pedikür işlemleri yapacağız. Randevu ile çalışıyoruz ve pandemi nedeniyle vatandaşlarımıza sauna ve masaj bölümünde tek kişi alıyoruz. "derken Belediye Başkanı Mustafa Çetin`in çağrısına da karşılık verdi. Dülger, Başkan Çetin`e en kısa sürede benzer bir işletmeyi de Kapaklı`ya açma sözü verdi. Açılışın ardından davetliler kuaförün yeni mekanını, sauna ve masaj salonunu gezdi.

RANDEVU İLE ÇALIŞIYOR

Salon 41 Natural Erkek Kuaförü, sauna, kese, köpük, cilt bakımı ve masaj hizmetleri veriyor. 7 personelin hizmet verdiği Natural Erkek Kuaförü, sauna ve masaj hizmetlerini randevulu verilecek. İlçede tanınan masör Orhan Bahar`ın masaj salonundan çıkan müşterilere kese de yapılıyor. Sabah saat 10.00 ile akşam 20.00 saatleri arasında hizmet veren Natural`de, sauna tek kişilik. 1 saatte bir kişinin kullandığı saunanın ardından kese ve duş hizmeti de alması sağlanıyor. Yıllarca aynı sokakta hizmet veren Natural Erkek Kaförü, yeni yerinde üç kattan oluşuyor. Zemin katta dinlenme odası bulunan Natural Erkek Kuaförü`nün giriş katında berberlik hizmetleri üçüncü katta ise sauna, masaj, kese-köpük ve cilt bakımı hizmeti veriliyor.



Anahtar Kelimeler:

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI