GÖNÜL ELÇİLERİ CUMA NAMAZLARINDA VATANDAŞLARIN YANINDA

GÖNÜL ELÇİLERİ CUMA NAMAZLARINDA VATANDAŞLARIN YANINDA

Süleymanpaşa Belediyesi, dini vecibelerini yerine getirmek isteyen vatandaşlar için gönül rahatlığıyla ibadetlerini gerçekleştirmelerine katkıda bulunuyor.

Süleymanpaşa Belediyesi, dini vecibelerini yerine getirmek isteyen vatandaşlar için Korona virüsü salgını döneminde her türlü tedbiri alarak, vatandaşların sağlıklarını riske atmadan, gönül rahatlığıyla ibadetlerini gerçekleştirmelerine katkıda bulunuyor.

GÖNÜL ELÇİLERİ PROJESİ TAKDİR TOPLUYOR

Salgının başladığı ilk günlerden bu yana esnafın ve vatandaşların yanında olan Gönül Elçileri ekipleri, dini vecibelerini yerine getiren vatandaşlara da ilk günden bu yana destek vererek takdir topluyor.

Süleymanpaşa Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğüne bağlı Gönül Elçileri ekipleri de her Cuma merkez camiler başta olmak üzere, Cuma namazlarında çokça tercih edilen camilerde, vatandaşlara tek kullanımlık seccade ve maske dağıtımı gerçekleştirerek ve dezenfektan temin ederek ibadetlerini yerine getiren vatandaşların salgından korunmalarına destek oluyorlar.

CAMİLERE HER CUMA ÖNCESİ DEZENFEKSİYON

Diğer yandan, Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından merkez ve kırsal mahallelerdeki camilerde her Cuma namazı öncesi düzenli olarak dezenfeksiyon ve temizlik işlemi gerçekleştiriliyor.

 



ÇOSB ANAOKUL ÖZELLEŞTİRİLDİ

ÇERKEZKÖY LGS'DE TÜRKİYE GENELİNDE YÜZDE 1'LİK DİLİME 5 ÖĞRENCİ SOKTU

ÇERKEZKÖY’DE MİLLİ EĞİTİM’E 52 ATAMA YAPILDI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ