ÜNAL KABLO MAĞDURLARINA PEVRUL KAVLAK EL ATTI!

ÜNAL KABLO MAĞDURLARINA PEVRUL KAVLAK EL ATTI!

Türk Metal Sendikası Kapaklı Şubesi`ne üye oldukları gerekçesi ile işten çıkartılan Ünal Kablo, işçilerine sendika genel başkanı Pevrul Kavlak, el uzattı.

Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak, Ünal Kablo`dan işten çıkartılan işçilere gıda desteği geldi. Kavlak işten çıkartılan işçilere yardım kolileri gönderdi.

SENDİKA GENEL BAŞKANI`NDAN 32 İŞÇİYE DESTEK

Veli Meşe Organize Sanayi Bölgesi`nde faaliyet gösteren Ünal Kablo`da Anayasal haklarını kullanarak sendika üyesi olan işçiler bir süre önce işten çıkartılmıştı. Yaklaşık 25 gündür eylem yapan Türk Metal Sendikası Kapaklı Şubesi ve işçilere destek Ankara`dan geldi. İşten çıkartılan 32 işçiye Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak, yardım kolileriyle destek oldu. İşsiz kalan 32 işçiye gıda yardımı yapan Genel Başkan Kavlak`ın gönderdiği kolileri Türk Metal Sendikası Kapaklı Şube Başkanı Günay Özden teslim etti.

TMS Şube Başkanı Özden, "Sadece, Anayasal haklarını kullanarak ülkemizin en güçlü ve en büyük sendikası olan Türk Metal Sendikası`na üye oldukları için işten çıkarılan 32 arkadaşımızla başlattığımız direnişimiz devam ediyor. Bu çetin mücadelemizde liderimiz, haklı davamızın önderi, Genel Başkanımız Sayın Pevrul Kavlak`ın işten çıkarılan arkadaşlarımıza göndermiş olduğu yardım kolileri bugün itibariyle arkadaşlarımıza ulaşmıştır. Genel Başkanımızın yapmış olduğu bu destek arkadaşlarımızı ve ailelerini ziyadesiyle mutlu etmiştir. Her zaman olduğu gibi bizleri bu günümüzde de yalnız bırakmayan Genel Başkanımız Pevrul Kavlak`a sonsuz saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz."dedi.
 



Anahtar Kelimeler:

ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM