MEHMETÇİĞE SELAM GÖNDERMEK İSTEYENLER KATILSIN

MEHMETÇİĞE SELAM GÖNDERMEK İSTEYENLER KATILSIN

Çerkezköy`de faaliyet gösteren 12 hemşeri derneği, Türk Ordusu`nun düzenlediği Barış Pınarı Harekatı gerçekleştiren Mehmetçiğe destek için dev bir miting organize etti. Dernek yöneticileri yarın cuma namazı çıkışı, herkesi bayraklarıyla Belediye Meydanı`n

Çerkezköy`de de tüm sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri, Suriye`de gerçekleştirilen barış harekatında Mehmetçiğe destek için bir araya geliyor.

SELAM GÖNDERECEĞİZ

İlçede faaliyet gösteren 12 hemşeri derneğinin organizasyonuyla sınır ötesi operasyon yapan Mehmetçiğe destek için yarın cuma namazı çıkışı dev bir miting düzenlenecek. Dernek yönetimleri Trakya Flaş Haber`e yaptığı açıklamada tüm Çerkezköylüleri Türk bayraklarıyla birlikte mitinge beklediklerini söyledi. Dernekler tarafından yapılan ortak açıklamada, " Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve Kahraman Mehmetçiğimizin yanında olduğumuzu göstermek üzere, kadın, erkek, çocuk ayırt etmeksizin bayraklarımızla birlikte Çerkezköy Meydanı`nda toplanıyoruz. Bu toplantıya tüm il dernekleri ile birlikte yapıyoruz, Vatan aşığı olan siz hemşerilerimizi de mutlaka alana bekliyoruz. Hem Cumamızı eda edeceğiz, hem de Kahraman Mehmetçiğimize UEFA`nın bile rahatsız olduğu selamımızı göndereceğiz. Yarın görüşmek dileğiyle tüm hemşerilerimizi bekliyoruz. Rabbim tüm Mehmetçiklerimizi korusun" denildi.  



Anahtar Kelimeler: Trakya Flaş Haber Çerkezköy

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM

İLK BİN İÇİNDE 35 FİRMA ÇERKEZKÖY TSO ÜYESİ