Gündem

Gündem Haberleri

İLKÖĞRETİM HAFTASI`NI KUTLADI

İLKÖĞRETİM HAFTASI`NI KUTLADI

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök, pazartesi günü başlayacak olan 2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılı öncesinde bir mesaj yayımladı.

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök, İlköğretim Haftası nedeniyle yayınladığı mesajında, " Yeni eğitim-öğretim yılının tüm eğitim camiasına ve velilerimize hayırlı olmasını temenni ediyor, öğretmen ve öğrencilerimize üstün başarılar diliyor, ilköğretim haftalarını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Kök, 2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılı öncesinde yayınladığı mesajında şunlara yer verdi:

HOŞGÖRÜ SEVGİ VE DAYANIŞMA

Uzun bir tatilin ardından yeni bir eğitim-öğretim yılına başlamanın heyecanını yaşıyoruz. 2019-2020 eğitim-öğretim yılının huzur dolu, hoşgörü, sevgi ve dayanışma içerisinde geçmesini temenni ediyorum.

BAŞARILI ŞEKİLDE GEÇMESİ İÇİN HEP BERABER GAYRET EDECEĞİZ
Biliyoruz ki milletimizi ve ülkemizi geleceğe güvenle taşımak ve çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarmak için birinci şart eğitimdir. Bu anlamda yavrularımızın en güzel şekilde yetiştirilmesi hepimizin ortak hedefidir. Çünkü iyi yetişmiş ülkesini ve dünyayı tanıyan donanımlı nesiller, hem kendilerinin geleceği hem de ülkemizin ve dünyamızın geleceği açısından son derece önemlidir. Bunun için; idare, öğretmen, veli ve öğrenci koordinasyonunu en güzel şekilde tesis ederek çocuklarımızın başarılı bir şekilde eğitimini gerçekleştirmek için hep beraber gayret edeceğiz.

ÜSTÜN BAŞARILAR...
Bu duygularla yeni eğitim-öğretim yılının tüm eğitim camiasına ve velilerimize hayırlı olmasını temenni ediyor, öğretmen ve öğrencilerimize üstün başarılar diliyor, ilköğretim haftalarını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

 



Anahtar Kelimeler: Trakya Flaş Haber gazetesi

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İTFAİYESİ’NDEN VALİ SOYTÜRK’E ZİYARET

SILA BEBEĞİN DURUMU KÖTÜYE GİDİYOR: BEYİN DOKUSU ATMAYA BAŞLAMIŞ

TEKİRDAĞ’DA AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI’NDA BİSİKLET TURU DÜZENLENDİ

FABRİKA SERVİSLERİ ÇARPIŞTI: 12 İŞÇİ YARALI

ULAŞIM AĞLARIYLA GÜÇLÜ TEKİRDAĞ