Gündem

Gündem Haberleri

AK PARTİ MAHKEMEYE BAŞVURACAK

AK PARTİ MAHKEMEYE BAŞVURACAK

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök, Belediye Meclisi`nde CHP`li üyelerin oyu ile kabul edilen Plan Notu Değişikliği`ni yargıya taşıyacaklarını açıkladı.

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök, Belediye Meclisi`nin Eylül Ayı 2. Oturumu`nda CHP`lilerin oyu ile kabul edilen Plan Notu Değişikliği`ni yargıya taşıyacaklarını açıkladı.

AK PARTİ İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLEDİ

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı`nca pazar günü akşam 19.00`da İlçe İstişare Toplantısı düzenlendi. ÇTSO Konferans Salonu`ndaki istişare toplantısında konuşan İlçe Başkanı Ümit Kök, Belediye Başkanı Vahap Akay`ın Pınarça Deresi`nin temizlenmesiyle ilgili yaptığı açıklamalara cevap verirken, son meclis toplantısında kabul edilen Plan Değişikliği Notu hakkında da açıklamalarda bulundu.

AYLARDIR GÖRÜŞME OLMAMIŞ

Pınarça Deresi`nin temizlenmesiyle ilgili olarak Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay`ın önceki hafta yaptığı açıklamaların ardından geçtiğimiz hafta bir basın toplantısı düzenleyerek, derenin DSİ tarafından temizlendiğini söyleyen Ümit Kök, "Devlet Su İşleri ile aylardır görüşme halindeyiz. Bizim arkadaşlarımız ve DSİ ortak bir çalışma yapmış Çerkezköy menfaatine iş yapılıyor." karşılığını almıştı. Vahap Akay`ın bu açıklamasının ardından dünkü İstişare Toplantısı`nda konuşan Ümit Kök, "DSİ ile aylardır görüşme yapılmamış. DSİ ile hiç görüşülmemiş. Sadece Büyükşehir Belediyesi`nin DSİ`ye yazdığı bir yazı var."diye konuştu.  

PLAN NOTU MAHKEMELİK

Çerkezköy Belediye Mecilisi`nin Eylül Ayı İkinci Oturumu`nda CHP`li Meclis Üyeleri`nin oylarıyla kabul edilen Plan Notu Değişikliği hakkında da konuşan AK Parti İlçe Başkanı Ümit Kök,  "Plan Notu Değişikliği`ni grup olarak mahkemeye götüreceğiz. Çekmelerin sıfırlanması, diğer bölgelerdeki vatandaşlarımıza haksızlık. Onlar yararlanamıyor. Mesela Veliköy Mahallesi`nde 6 metre koyulmuş."dedi.



Anahtar Kelimeler: Trakya Flaş Haber Çerkezköy

PLATONİK AŞK DEHŞETİNDE ZANLI TUTUKLANDI

SİLAHLI SALDIRIDA HAYATINI KAYBEDEN KİŞİ TOPRAĞA VERİLDİ

CİNSEL İSTİSMARA VE ŞİDDETE UĞRAYAN 2 YAŞINDAKİ SILA’DAN KÖTÜ HABER

ÇOCUKLAR, BÜYÜKŞEHİR’İN PATİ FEST ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

BÜYÜKŞEHİR, ÇOCUKLARA HAYVAN SEVGİSİ AŞILIYOR