HAFTAYA SEÇİM STARTI VERİYORUZ

HAFTAYA SEÇİM STARTI VERİYORUZ

Çerkezköy Belediyesi Personel A.Ş ile ilgili haberleri yakından takip ettiğini belirten AK Parti İlçe Başkanı Ümit Kök, "Biliyorsunuz yeni atandım. Bu hafta yönetimimi oluşturup, haftaya tüm gündemdeki olayları değerlendireceğim."dedi.

Haberimize ilk tepki AK Parti İlçe Başkanı Ümit Kök`den geldi. Kök, "Gündemi yakından takip ediyorum. Ve sizin haberlerinizi de okudum. Haftaya geniş bir basın toplantısı yapacağım."dedi.

BİZE ULAŞAN BİLGİLER DE VAR

`Halk yalnız kaldı` başlıklı haberimize karşı Trakya Flaş Haber`e açıklamalarda bulunan Ak Parti İlçe Başkanı Ümit Kök, `Yengeler A.Ş`ye tepki gösterirken, "Biz sadece gazete haberlerine bağlı kalamayacağız. Daha başka araştırmalarımız da var. Hepsini derleyip, halkın karşısına çıkacağız."ifadelerini kullandı.

9 OCAK`TA MAZBATA ALDIM

Biliyorsunuz 9 Ocak`ta mazbata aldım. Gece bir- birbuçuk civarında. Çarşamba günü de döndük. Perşembe günü Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Mestan Bey`in programı vardı burada, ona katıldık. Pazar günü de İl Başkanlığımız`da, ilçe başkanları toplantısı vardı, ona katıldık. Tabii kısa süre kaldı seçime, belediye başkan adayımız bugün yarın açıklanacak. Bu sırada da yönetimi kurmamız gerekiyor. Ayrıca kamuoyunda görmüşsünüzdür. Bu bir hafta içinde, daha önce ilçe başkanlığı görevimizde bulunan başkanlarımıza ziyarette bulunduk. Yine burada 10 yıl belediye başkanlığımızı yapmış Ali Ertem`e bir ziyaret yaptık. Tekirdağ`da milletvekilliğimizi yapmış Ayşe Hanım`ı ziyaret ettik. Yönetim oluşturmadan önce hem bir fikir alalım hem de istişare edelim diye bu ziyaretlerimizi gerçekleştirdik."dedi.

MÜLAKAT YAPTIK

Bir yandan da yönetimini kurmak için çalışma yaptığını vurgulayan Kök, şöyle devam etti: "Dün de İl Başkanımız buradaydı. Yönetim için başvuru yapan arkadaşlarımız arasında mülakat yaptık. Mülakatımızı tamamladık. İnşallah bu hafta sonu mülakatın neticesi, başvurular neticesinde cumartesi gününe kadar yönetimimizi  oluşturacağız. "dedi.

HAFTAYA SAHAYA İNECEĞİZ

Ak Parti`nin Belediye Başkan Adayı`nın da hafta sonuna kadar belli olacağını belirten İlçe Başkanı Kök, "Belediye Başkan Adayımızın bu hafta sonuna kadar belli olacağını düşünüyoruz. Bekliyoruz. Sonrasında ekibimizi oluşturup haftaya sahaya ineceğiz. Artık hep sahada olacağız. "dedi.

SADECE HABERLERLE YETİNMİYORUZ

Kök sözlerini şöyle tamamladı: "Kamuoyunda bilgiler dolaşıyoruz. Bununla ilgili çalışma yapıyoruz. Ama şu anda teşkilat içerisinde yönetim oluşturmakla uğraş verdiğimizi, bitirince hem yönetim kurulumuzu tanıtmak hem de gündemdeki konularla ilgili değerlendirmede bulunmak üzere geniş katılımlı bir basın toplantısı düzenleyeceğiz. Haberlerle ilgili araştırmamızı da yapıyoruz. Daha başka şeylerde var. O konuyla ilgili. Sadece haberlerle yetinmiyoruz. Elimizdeki verilerle konuşacağız.  Zaten haberleri kamuoyu gördü. Değerlendirmesini yapacaktır."

 



Anahtar Kelimeler: