DERE ISLAHINI DSİ YAPTI O SAHİPLENİYOR

DERE ISLAHINI DSİ YAPTI O SAHİPLENİYOR

AK Parti İlçe Başkanı Ümit Kök, Çerkezköy`ü yağmur suyu taşkınlarından kurtardıklarını anlatan Belediye Başkanı Vahap Akay`a seslendi: Sen yapmadın dere ıslahını DSİ yaptı. Niye halkı kandırıyorsun?

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök, dere ıslahını kafaya taktı! Kök bir kez daha gündeme getirdiği su taşkınları ve Pınarça Deresi ıslahıyla ilgili olarak, "Pınarça Deresi`nin ıslahını Devlet Su İşleri gerçekleştirdi. CHP`li Belediye Başkanı Vahap Akay, sahipleniyor. Bu kadar da olmaz."dedi.

ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ Mİ YAPTI?

AK Parti İlçe Başkanı Ümit Kök, geçtiğimiz gün Lemar Düğün Salonu`nda Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva`nın katılımıyla gerçekleşen Erzurumlu Meclis Üyesi Adayları`nın verdiği kahvaltıda gündeme taşıdığı `Dere ıslahı ve su taşkınlarının önlenmesi` konusunu bir kez daha gündeme taşıdı. Pınarça Deresi ve Çorlu Deresi`nin ıslahı ile başlayan su taşkınlarının önlenmesi konusunda Çerkezköy Belediyesi`nin hiçbir şey yapmadığını vurgulayan Ak Parti İlçe Başkanı Ümit Kök, "Takdire şayan bir durum. Sayın CHP Belediye Başkanı`nın açıklamaları. Aylardır dere ıslahı yaptık diye sokak sokak gezip anlatıyor. Enteresan bir durum. Herkesin bildiğini vatandaştan gizliyor. Buradan soruyorum kendisine taşkınların önlenmesi için dere ıslahını Çerkezköy Belediyesi mi yaptı? Kim yaptı çıksın söylesin."diye konuştu.

ELBETTE SÖYLEYEMEZ

Kök, Akay`ın sorusuna cevap veremeyeceğini belirterek, "Elbette söyleyemez. Ben tekrar söyleyeyim. Devlet Su İşleri yaptı. Şurada seçime çok az bir süre kaldı. Bugüne kadar sesimizi çıkarmadık. Dedik ki belki başkan bıkar usanır ve sonunda vazgeçer. Ama o vazgeçmedi. Her seferinde Çerkezköyümüz`de su taşkınlarına neden olan dere ıslahını kendisi yapmış gibi anlattı. Oysa böyle değil. Bunu CHP Belediye Başkanı da biliyor. Dere ıslahını Devlet Su İşleri yapmıştır.  Projelerini Devlet Su İşleri hazırlamıştır. Derelerin genişletilmesi ve çevre seddini  Devlet Su İşleri yapmıştır. Vahap Akay yapmamıştır. "

 



Anahtar Kelimeler:

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İTFAİYESİ’NDEN VALİ SOYTÜRK’E ZİYARET

SILA BEBEĞİN DURUMU KÖTÜYE GİDİYOR: BEYİN DOKUSU ATMAYA BAŞLAMIŞ

TEKİRDAĞ’DA AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI’NDA BİSİKLET TURU DÜZENLENDİ

FABRİKA SERVİSLERİ ÇARPIŞTI: 12 İŞÇİ YARALI

ULAŞIM AĞLARIYLA GÜÇLÜ TEKİRDAĞ