BİR HABER`DE MİLLET İTTİFAKI`NDAN

BİR HABER`DE MİLLET İTTİFAKI`NDAN

AK Parti ve MHP`nin `Cumhur İttifakı`nın ardından CHP ve İYİ Parti`nin `Millet İttifakı` da sonuçlandı! Gelen iki ayrı iddiaya göre, ya CHP`nin bir ilçeyi İYİ Parti`ye bırakacak ya da İYİ Parti 4 ilçede `tek başına` aday çıkaracak!

CHP ile İYİ parti arasında daha önce büyük şehirde yapılan ittifak ilçelerde de netleşiyor. Sağlam kaynaklardan aldığımız bilgilere göre `Millet İttifakı`da sonuçlandı. Ancak sonuçlarıyla ilgili olarak iki ayrı iddia ortaya atıldı.

İYİ PARTİ KAÇ İLÇE ALACAK

 İlk iddiaya göre,  CHP 6 ilçede müstakil aday çıkarıp İYİ Parti aday çıkarmayarak, CHP`yi  destekleyecek. İYİ parti ise  bir büyük ilçe olmak üzere üç küçük ilçede  `İttifak` adayı çıkaracak.  Bu ilçelerde CHP`nin aday çıkarmayıp İYİ Parti adayını destekleyecek.  Bu arada İYİ Parti ile CHP arasında Hayrabolu ve Şarköy pazarlığının ise halen sürdüğü öne sürüldü. Ayrıca İYİ Parti`nin Hayrabolu`yu istediği CHP`nin ise Şarköy`ü bırakmak istediği belirtiliyor. Büyük ilçeler arasında Çerkezköy`de geçiyor.

CHP`NİN ANLAŞMASI MI?

İkinci iddiaya göre ise CHP ve İYİ Parti arasındaki İttifak görüşmeleri sonucunda Tekirdağ`da bir ilçede CHP aday göstermeyecek, bu ilçede İYİ Parti adayı desteklenecek. Diğer ilçelerde ise İYİ Parti`nin aday çıkarmayacağı öne sürülüyor.  Bu ilçenin ise Şarköy olduğu belirtiliyor. Bu arada son durumun yarın kesinlik kazanacağı kaydedildi.

 



Anahtar Kelimeler:

BARO BAŞKANI GÜRCÜN BAROLAR BİRLİĞİ BAŞKANI SAĞKAN’I ZİYARET ETTİ

TESKİ’DEN ENERJİ VERİMLİLİĞİ HAMLESİ

TEKİRDAĞ’DA SAHTE ZEYTİNYAĞI OPERASYONU: BİNLERCE LİTRE SAHTESİNİ ÜRETTİLER

TEKİRDAĞ’DA KAÇAKÇILIK VE UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE OPERASYONLARI DEVAM EDİYOR

TEKİRDAĞ’DA 34 DÜZENSİZ GÖÇMEN YAKALANDI