Tekirdağ

Tekirdağ Haberleri

YAZTEPE YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

YAZTEPE YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

S.S Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurulu yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimlerde mevcut başkan Muzaffer Yaztepe güven tazeledi.

S.S Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu bugün yapıldı. Genel Kurul?da mevcut başkan Muzaffer Yaztepe güven tazeleyerek, yeniden başkanlığa seçildi.
 

Divan?ın oluşturulmasıyla başlayan S.S. Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurulu?nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı?nın okunmasının ardından kürsüye kooperatif başkanı Muzaffer Yaztepe gelerek, açılışı gerçekleştirdi. Divan Başkanlığına İlhan Dalkıran, divan başkan yardımcılığına Osman Tunca, katip üyeliğe ise Sami As ve Feridun Ergin -oy birliği ile seçildiği genel kurulda başkan Muzaffer Yaztepe, faaliyet raporunu okudu genel kurula bilgiler verdi. 2018-2020 yıllarına ait bilanço ve gelir gider tabloları, yönetim ve denetim kurulu raporları genel kurul tarafından oy birliğiyle kabul edildi. Yaztepe, yönetim ve denetim raporunun ibra edilmesine karşılık genel kurula teşekkür etti.

YÖNETİM LİSTESİ
Gündem maddelerinin karara bağlanmasının ardından seçimlere geçildi. Tek liste ile gidilen seçimlerde mevcut başkan Muzaffer Yaztepe, güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi. Yaztepe başkanlığındaki yönetimde Sami Canbaz, Şaban Kırım, Hüseyin Bahar ve Cüneyt Büyükikiz yer aldı. Bölge Birliği Asil Delegeliklerine Muzaffer Yaztepe, Sami Canbaz, Şaban Kırım seçildi. Seçimlerin ardından teşekkür konuşması gerçekleştiren Yaztepe, katılımları nedeniyle genel kurul üyelerine teşekkür ederek, ?Sizlere hizmet etmekten son derece onur ve gurur duyuyoruz. Seçildiğimiz günden bu güne kadar 27 yıldır üyelerimize kesintisiz hizmet verdik. Şaibesiz, tarafsız sizlere layık olabilmek için gayret sarf ettik. Sizler için varız. Hakkınızı helal edin.? İfadelerini kullandı.

Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen genel kurula Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Tahsin Akgün, Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat, kooperatif başkanları, üyeler katıldı.



Anahtar Kelimeler:

TEKİRDAĞ’DA KABOTAJ BAYRAMI YELKEN YARIŞLARI DÜZENLENDİ

ERGENE’DE YAZ SPOR OKULLARI BAŞLADI

OTOMOBİL İLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ MOTOSİKLETTEN FIRLADI

ÇORLUSPOR 1947’DE YENİ YÖNETİM GÖREV DAĞILIMI YAPTI

BARİYERLERE ÇARPAN OTOMOBİLDEKİ 4 KİŞİ YARALANDI