HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

ŞENTOP ATAMA MECLİS BAŞKANI DİYEN ÖZTRAK`A SERT ÇIKTI!

ŞENTOP ATAMA MECLİS BAŞKANI DİYEN ÖZTRAK`A SERT ÇIKTI!

Tekirdağ Milletvekili TBMM Başkanı Mustafa Şentop`tan, Tekirdağ Milletvekili ve CHP Sözcüsü Faik Öztrak`a çok sert bir şekilde cevap verdi.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak`a tepki gösterdi, "Ezana karşı bir süredir devam eden sistemli saldırıları tahfif etmek, en az yapılan saldırılar kadar büyük bir cürümdür" dedi ve ekledi: Bürokraside ve siyasette bulunduğu mevkilere sadece ve daima atanarak gelen bir kişinin TBMM Başkanının nasıl göreve geldiğini bilmemesine de şaşırmıyorum.

ATAMA MECLİS BAŞKANI

CHP Sözcüsü ve Tekirdağ Milletvekili Öztrak, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında  "Yine dün İzmir?de yeni bir dizi ajitasyonla karşılaştık. İki ayrı caminin ses sisteminden müzik yayını yapıldı. İl Başkanımız cami hoparlöründen müzik çaldırılmasının sorumlularının yakalanması için derhal suç duyurusunda bulundu. Sarayın bakanları ise sosyal medyada bunu köpürtme yarışına girdi. Bu sabah da kervana, atama Meclis Başkanı katıldı. Beyefendi siz provokasyonu köpürtme makamı değil, itidal makamısın."demişti.

 İşte bu sözlerin ardından TBMM Başkanı Mustafa Şentop çok sert konuştu.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, CHP Sözcüsü Faik Öztrak`ın, "Bakanlar, sosyal medyada bu olayı köpürtme yarışına girdi. Bu sabah da kervana, atama Meclis Başkanı katıldı" sözlerine cevap verdi.

SALDIRILARI TAHFİF ETMEK EN AZ YAPILAN KADAR BÜYÜK BİR CÜRÜMDÜR

TBMM Başkanı Şentop, "Hürriyet sembolümüz olan ezanı hedef alan alçakça saldırının bir gün sonra tekrarlanması üzerine dün konuya dair bir tweet atmıştım. Sözkonusu tweetin konusu ezana karşı yapılan saldırı, muhatabı da saldırının failleriydi. Tweet?te belirli bir kişi veya kurum hedef alınmıyordu.

Ancak, bugün CHP Sözcüsü, konusu ve muhatabı belli olan açıklamamdan rahatsız olmuş ve TBMM Başkanı olarak şahsıma yakışıksız bir tepki göstermiş. Anlaşılması zor bir durum. Ezana karşı bir süredir devam eden sistemli saldırıları tahfif etmek, en az yapılan saldırılar kadar büyük bir cürümdür.

Bürokraside ve siyasette bulunduğu mevkilere sadece ve daima atanarak gelen bir kişinin TBMM Başkanının nasıl göreve geldiğini bilmemesine de şaşırmıyorum.

 



Anahtar Kelimeler:

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI