HEMŞERİLERİNE EVDE KALIN ÇAĞRISINDA BULUNDU

HEMŞERİLERİNE EVDE KALIN ÇAĞRISINDA BULUNDU

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Tekirdağlı hemşerilerine evde kalın çağrısında bulunarak, "Evde kalalım, zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayalım ki bir an önce atlatabilelim." diyerek korona virüsüne dikkat çekti.

Tekirdağ Milletvekili olan TBMM Başkanı Mustafa Şentop, hemşerilerine korona virüs uyarısında bulunarak `Evde kal` çağrısında bulundu.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Tekirdağ Valiliği`nin dün aldığı şehir içi ulaşım kısıtlamasını hatırlatarak, hemşerilerine evde kalma çağrısında bulundu. "Sevgili hemşerilerim" diye çağrısına başlayan TBMM Başkanı Şentop, sosyal medya hesabından şunları kaydetti:

ZORUNLU OLMADIKÇA DIŞARI ÇIKMAYALIM Kİ BİR AN ÖNCE ATLATABİLELİM

"Sevgili hemşerilerim, Tekirdağ Valiliği şehrimizde uygulanacak yeni tedbirleri belirledi. İlçeler ve mahalleler arası toplu ulaşım, pazar alışverişinin yapıldığı günler haricinde 15 gün süreyle durduruldu. Ancak, 20-65 yaş arası çalışanlar, tarımsal üretim yapanlar, doktor raporuyla tedavi amaçlı seyahatler, birinci derecede yakını vefat edenler ve ağır hastası olanlar hem kendi araçlarını, hem de toplu ulaşımı kullanabilecek. Meydan, sokak ve caddelerde ancak gerekli mesafeye uyarak bulunmak mümkün. Unutmayınız! Bu kurallara riayet etmek, ilimizin bu salgından en az hasarla çıkmasını sağlayacaktır. Evde kalalım, zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayalım ki bir an önce atlatabilelim."



Anahtar Kelimeler:

KAPAKLI TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISINI TAMAMLADI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR BAKAN ŞİMŞEK’E SESLENDİ

KAPAKLI MECLİSİ BU AYIN İLK OTURUMUNU YAPTI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR ASGARİ ÜCRETE VERDİ VERİŞTİRDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK