AK PARTİLİ VEKİL ÇERKEZKÖY`DE...

AK PARTİLİ VEKİL ÇERKEZKÖY`DE...

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel ve AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan dün Çerkezköy?e gelerek partililer ile birlikte bir dizi temaslarda bulundu. Milletvekili Yel, ilk ziyaretini Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban`a yaptı.

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel dün AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan ile birlikte Çerkezköy?e gelerek partililer birlikte kurumlara ziyaretlerde bulundu.  

SABAH MUHTARLARLA BULUŞTU

Çerkezköy?e gelen AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel sabah saatlerinde AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özc an, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda muhtarlarla bir araya geldi. Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık Mahalle Muhtarı Tahsin Akgün ve mahalle muhtarlarının katıldığı toplantıda Milletvekili Yel, muhtarların taleplerini dinledi.

İLK ZİYARET KAYMAKAM`A

Milletvekili Mustafa Yel ve beraberindeki partililer kahvaltının ardından kamu kurumlarını ziyaret etti. İlk ziyaret Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban`a oldu. Abban`ı makamında ziyaret eden Yel, Çerkezköy?de gerçekleştirilecek olan projeler ile  sorunlar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Milletvekili Yel daha sonra beraberindekilerle birlikte Çerkezköy Devlet Hastanesi`ne geçerek Başhekim Fergan Genç ile görüştü. Yel, burada bazı hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulunarak acil şifalar diledi.   

PARTİLİLER İLE İSTİŞAREDE BULUNDU

Çerkezköy Devlet Hastanesi`nin ardından Adliyeye geçen Yel, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Örenci ile görüştü. Milletvekili Yel,  daha sonra Çerkezköy Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi`ne geçerek, Başhekim Nihal Küçükyazıcı ile görüştü.  Yel ardından Çerkezköy SGK Müdürlüğü`ne geçerek burada Müdür İlhan Balcı ile görüştü.

MECLİS ÜYELERİ İLE UZUN TOPLANTI

Kurum ziyaretlerinin ardından AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel ilçe teşkilatına geçerek, burada İl Başkanı Mestan Özcan, İlçe Başkanı Ümit Kök ve meclis üyeleri ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte istişare toplantısı yaptı.

 



VARTOLULAR ÇERKEZKÖY DERNEK KURDU

Platonik aşığın öldürdüğü Fatma toprağa verildi

BİR HAFTADA 5 BİN 958 TON SICAK ASFALT ATILDI

MERİÇ-ERGENE HAVZASI HAVZA SU KURULU TOPLANTISI YAPILDI

TEKİRDAĞ’DA PLATONİK AŞK CİNAYETİNDE ÖLÜ SAYISI 2’YE YÜKSELDİ