AYÇİÇEĞİ ÜRETİCİSİNE MÜJDELİ HABER

AYÇİÇEĞİ ÜRETİCİSİNE MÜJDELİ HABER

Geçtiğimiz günlerde Edirne`de basın toplantısı düzenleyerek ayçiçeği fiyatlarından dert yanan üreticilere AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve MKYK üyesi Mustafa Yel`den müjdeli haber geldi. Yel, ayçiçeği üreticisinin ve Trakya Birlik?in sorunlarının çözümü

Geçtiğimiz gün Edirne`de bir araya gelen Marmara Bölgesi Ziraat Odası Başkanları`nın katıldığı toplantıda ayçiçeği fiyatları üzerinden dert yanan Trakya Birlik Yönetimi`ne müjdeli haber AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel`den geldi.

ARALIK SONUNA KADAR İTHALAT YOK

AK  Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, sosyal medya hesabından Bakan Pekçan ile çekilen fotoğrafı paylaşarak yaptığı açıklamada, ?Ticaret Bakanımız sayın Ruhsar Pekcan?ı ziyaret ederek ayçiçek hasadı ve alım fiyatları ile ilgili olarak karşılaşılan sorunları görüştük. Hem Trakya Birlik?in hem de tüm çiftçilerimizin bu konuda bize ilettikleri sorunları kendilerine aktardık. Sayın Bakan da konuyla yakından ilgilendiğini ve aralık ayı sonuna kadar herhangi bir ithalata izin vermeyeceklerini söyledi. Konuya göstermiş olduğu ilgi ve alakalarından dolayı sayın Bakanımız Ruhsar Pekcan?a tüm ayçiçek üreticilerimiz adına teşekkür ediyorum."dedi.



Anahtar Kelimeler:

BAŞKAN VAHAP AKAY’DA HOŞGELDİN BEBEK ZİYARETİ

TEKİRDAĞ İTFAİYESİ SON 3 AYDA 3 BİN 485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

ÇORLU’DA BİN 300 DÖNÜM ANIZ ALEV ALEV YANDI

TEKİRDAĞ’DA MİLLİ MAÇ COŞKUSU: BİNLERCE VATANDAŞ SAHİLE KURULAN DEV EKRANDAN MAÇI İZLEDİ

LGS TÜRKİYE BİRİNCİSİNE 10 BİN LİRA ÖDÜL