ÇOCUK AKADEMİSİ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ YAPIM ÇALIŞMALARI BAŞLADI

ÇOCUK AKADEMİSİ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ YAPIM ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Kapaklı Belediyesi Çocuk Akademisi ve Gündüz Bakımevi`nin yapımı başladı. Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Kapaklı?ya bir ilki daha kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz."dedi.

İsmetpaşa Mahallesi?nde toplam 2 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip olacak Kapaklı Çocuk Akademisi ve Gündüz Bakımevi`nde hafriyat çalışmaları başladı. Çalışma alanında incelemelerde bulunan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı?ya bir ilki daha kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti.

?İLÇEMİZE BİRÇOK YENİLİĞİ KAZANDIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ?

?Değişen ve Gelişen bir Kapaklı? için çalışmalarını dört koldan sürdüren Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin hafriyat çalışmaları başlayan Kapaklı Çocuk Akademisi ve Gündüz Bakımevi alanında incelemelerde bulundu. Başkan Çetin, ?Kapaklı?ya bir ilki daha kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Projesi belediyemiz tarafından hazırlanan, girişimlerimiz neticesinde Tekirdağ Valiliği Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığınca (YİKOB) yürütülecek olan Çocuk Akademisi ve Gündüz Bakımevinde hafriyat çalışmalarımız başladı. 2 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip olacak Çocuk Akademisi ve Gündüz Bakımevinin içerisinde uyku odaları, sınıflar, oyun alanları, resim ve müzik atölyeleri yer alacak. İnşallah çok yakın bir zamanda kentimize kazandıracağımız bakımevimizde çalışan annelerimizin çocukları güven içerisinde eğitim alabilecekler. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. İlçemize birçok yeniliği kazandırmaya devam edeceğiz.? dedi.

 



Anahtar Kelimeler:
Yorum Yazın

AZİZ SANCAR ANADOLU LİSESİ KIZ VOLEYBOL TAKIMI İL ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

GENEL YAYIN YÖNETMENİ ALBEZ’DEN BAŞKAN ÇETİN’E ANLAMLI ZİYARET

DOĞA KOLEJİ ÇERKEZKÖY KAMPÜSÜ EĞİTİMDE FARK YARATMAYA DEVAM EDİYOR

DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI İLE YÜZDE 100 BAŞARIYA YÜZDE 100 BURS FIRSATI

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇOCUKLARA FARKLILIKLARI KUCAKLAYAN ETKİNLİK