KEMERİN SES GETİRSİN KAMPANYASINA KATILDI

KEMERİN SES GETİRSİN KAMPANYASINA KATILDI

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, trafik güvenliğine dikkati çekmek için "Kemerin Ses Getirsin" etiketiyle başlatılan kampanyaya katıldı.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Mustafa Çetin, "Sevgili dostlar, kıymetli Kapaklılı hemşerilerim Bayram ziyaretleri için yola çıkacak olan tüm vatandaşlarımıza kazasız belasız hayırlı yolculuklar diliyorum. Bayram ziyaretlerinde sevdiklerimizi üzmemek için kurallara uyalım ve sevdiklerimize kavuşalım diyorum ben. Ne olursunuz bu buluşma yarım kalmaması için hepimizin kemeri ses getirsin." uyarısında bulundu.

Çetin,  ifadelerinin sonunda "Haydi bismillah" diyerek emniyet kemerini taktı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Başkan Mustafa Çetin`in paylaşımını, kendi sosyal medya hesabından paylaşması dikkat çekti.

ÇOCUKLARA ÖDÜL VAR

İçişleri Bakanlığınca trafik güvenliği konusunda vatandaşların bilgilendirilmesi ve kamuoyunda gerekli farkındalığın oluşturulması amacıyla 09-31 Ağustos tarihleri arasında çocuklara yönelik "Hayatı Korumak İçin Senin de Kemerin Ses Getirsin" sloganıyla "Kemerin Ses Getirsin" isimli ödüllü video yarışması düzenlendi.

Yarışma kapsamında aileleri ile seyahat eden çocuklardan, sürücü ve araçtaki diğer yolcuları emniyet kemerlerini takmaları konusunda bilinçlendirdiği ve uyardığı görülen videolarını #kemerinsesgetirsin hashtagini etiketleyerek "TrafikEgm" twitter adresine göndermeleri isteniyor.

Gönderilen videolardan en çok beğeniyi alan ilk 100 çocuğa scooter, kask ve koruma ekipmanı hediye edilecek.

Yarışma ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.trafik.gov.tr internet adresinden ulaşabilecek.

 



Anahtar Kelimeler:

BAŞPEHLİVAN ALİ GÜRBÜZ YENİLDİ: KIRKPINAR’DA YARI FİNALİSTLER BELLİ OLDU

MİLLİ TAKIM MAÇINDA ADIM ATILACAK YER KALMADI

5 ATM’Yİ SOYMAK İSTEYEN HIRSIZ: PİŞMANIM

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI