YATIRIMLARIN BÜYÜK DİLİMİ KAPAKLI`YA

YATIRIMLARIN BÜYÜK DİLİMİ KAPAKLI`YA

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Tekirdağ`ın 11 ilçesine yapılacak spor tesisi yatırımları arasında en büyük dilim Kapaklı`nın oldu. Bugüne kadar en az yatırım alan Kapaklı`ya bu kez en fazla pay ayrılmasına teşekkür eden Belediye Başkanı Mustafa Çetn

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Tekirdağ`da yapılacak spor tesislerinden en fazla payı Kapaklı aldı. Kapaklı`ya 5 büyük yatırım yapılacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilatı ve Kapaklı Belediyesi işbirliği ile yapılacak olan spor tesisi için protokol imzalayan Belediye Başkanı Mustafa Çetin,  5 büyük yatırım için teşekkür etti. Dün Bakanlıkta gerçekleştirilen protokol imza töreninde imzasını attıktan sonra açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Bugün Ankara?da Gençlik ve Spor Bakanlığında, bakanımızın huzurunda 5 tane ayrı projemizi Kapaklımıza kazandırmanın haklı gururu ve sevincini yaşıyoruz. İnşallah en kısa zamanda bu projelerimiz hayata geçirerek gençlerimizin spor yapabilecekleri alan kazandırarak onları kötü alışkanlıklardan kurtarmak sosyal, etkin gençler olarak yetiştirmek için gayret edeceğiz. Katkı veren başta TBMM Başkanımız Prof. Dr. Mustafa Şentop olmak üzere bakanımıza, valimize, milletvekillerimize,  il ve ilçe başkanlarımıza teşekkür ediyorum.? dedi.

5 BÜYÜK TESİS KAPAKLI`YA YAPILACAK

Tekirdağ`ın 11 ilçesinde yaklaşık 110 milyon TL`lik yatırımlar içerisinde 20 milyon TL ile en büyük payı Kapaklı aldı. Kapaklı`ya 5 büyük tesis yapılacak. İlçede yapılacak tesisler arasında, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, 5 adet semt sahası ve pota yapılması, 1 adet kapalı tenis kortu, 500 seyirci kapasiteli spor salonu ve Gençlik Merkezi bulunuyor. Bakanlık tarafından yapılacak tesislerin yerlerini ise Kapaklı Belediyesi tahsis edecek.



Anahtar Kelimeler:

TCG-AKIN TEKİRDAĞ’DA VATANDAŞLARA KAPILARINI AÇTI

MÜJGAN VE SERKAN KARAGÖZ ÇİFTİNİN YAPIMINI ÜSTELNDİĞİ CAMİ İNŞAATI BAŞLADI

MARKALI 5 ÇİFT AYAKKABI ÇALDILAR

TEKİRDAĞ’DA DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI KUTLANDI

DENİZ YATAĞINDA UYKUYA DALDI, 2 MİL ÖTEDE GÖRENLER ŞAŞIRDI