Gündem

Gündem Haberleri

MUSTAFA ÇETİN`DEN İLK AÇIKLAMA

MUSTAFA ÇETİN`DEN İLK AÇIKLAMA

AK Parti`nin Kapaklı Belediye Başkan Adayı olan Mustafa Çetin, aday adaylığı sürecinde destek veren herkese teşekkür ederek, "İlçemizin o makûs tarihini değiştirerek hayırlarla anılacak başarı öyküsünü hep beraber yazacağız."dedi.

AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetin`den ilk açıklama: "İlçemizin o makûs tarihini değiştirerek hayırlarla anılacak başarı öyküsünü hep beraber yazacağız."

Dün akşam saatlerinde Kapaklı Belediye Başkan Adayı olduğu belli olan ve Kapaklı İlçe Teşkilatı`nda partililerle bir araya gelen Mustafa Çetin, ilk açıklamasında aday adaylığı sürecinde kendisine destek olanlara teşekkür etti. "Saygıdeğer Kapaklılı hemşerilerim" diye başladığı açıklamasında Mustafa Çetin şunları kaydetti:

BU MUKADDES GÖREV ŞAHSIMIZA UYGUN GÖRÜLMÜŞ

Cumhur İttifakının Ak Parti Kapaklı Belediye Başkan Adaylığı hususunda, Genel Merkezimizin hassasiyet ile yürüttüğü istişare ve değerlendirmeler sonucunda; Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan`ın tensipleri ile bu mukaddes ve onurlu görev şahsımıza uygun görülmüştür. 

TEŞEKKÜR...
Öncelikle Belediye Başkan Adaylığımızın Kapaklı ilçemize ve Tekirdağ ilimize hayırlı olmasını diler, bu süreçteki katkılarından dolayı başta Şehrimizin Milletvekilleri Sayın Prof.Dr.Mustafa Şentop`a, sayın Mustafa Yel`e, sayın Çiğdem Koncagül`e, Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız sayın Mestan Özcan`a, il ve ilçe Teşkilatımızın tüm mensuplarına ve siz saygıdeğer Kapaklı halkına teşekkürlerimi arz ederim.

BAŞARI ÖYKÜSÜNÜ HEP BİRLİKTE YAZACAĞIZ

Şimdi, `Tevazu, Samimiyet, Gayret ile Önce Millet, Önce Memleket` diyerek, birlik beraberlik içinde el elle, omuz omuza aşk ile çalışmaya devam edeceğiz. İlçemize ve halkımıza hak ettiği hizmeti getirmekten başka bir derdi olmayan ekibimiz ile ilçemizin O makûs tarihini değiştirerek hayırlarla anılacak başarı öyküsünü hep beraber yazacağız.



Anahtar Kelimeler:

YAŞLI KADIN YANARAK HAYATINI KAYBETTİ

TÜRK METAL GAZETECİLERLE BİRARAYA GELDİ

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

ÜÇ İLÇEDE PLANLI ELEKTRİK KESİNTİSİ UYGULANACAK

KAPAKLI’DA 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ TÖRENLE KUTLANDI