ŞÜKÜR NAMAZI`NA EYÜP SULTAN`A GİTTİLER

ŞÜKÜR NAMAZI`NA EYÜP SULTAN`A GİTTİLER

Seçim sonrası Kapaklı Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Mustafa Çetin, AK Parti İlçe Başkanı Ercan Üçel ve AK Partili meclis üyeleri Eyüp Sultan Camii `ne giderek dua etti ve şükür namazı kıldı.

31 Mart`ın ardından fark atarak Kapaklı Belediye Başkanlığı`na seçilen Cumhur İttifakı`nın AK Partili Adayı Mustafa Çetin, mazbatasını aldıktan sonra ilk haftayı tebrikleri kabul ederek geçirdi. Çetin, hafta sonunda soluğu Eyüp Sultan`da aldı. Şükür namazı kılan Mustafa Çetin, başkanlığı döneminde `hayırlı hizmetler` yapmak için dua etti.

SEÇİM KAZANAN EKİP ŞÜKÜR NAMAZI KILDI

Kapaklı Belediye Başkanlığına seçilen Mustafa Çetin ile birlikte Eyüp Sultan`a kalabalık bir grup gitti. AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ercan Üçel, Mustafa Çetin`in listesinden belediye meclis üyesi seçilen Cumhur İttifakı meclis üyesi adayları ve AK Parti ilçe teşkilatı üyeleri ile seçim sürecinde yoğun bir emek gösteren partililer Eyüp Sultan`da kılınan `Şükür Namazı`na eşlik etti. Eyüp Sultan Camii`nde şükür namazı kılan Mustafa Çetin ve beraberindekiler daha sonra cami imamı ile de hatıra fotoğrafı çekildi.



Anahtar Kelimeler:

ÇERKEZKÖY KAYMAKAMLIĞI’NDAN ANIZ YANGINI YASAĞI

EDİRNE’DE TOPLU BALIK ÖLÜMLERİ İLE İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

KAYINPEDERİ VE KAYINBİRADERİ TARAFINDAN VURULAN DAMAT HAYATINI KAYBETTİ

OTOYOLLARDAN 21 MİLYON 67 BİN 377 ARAÇ GEÇTİ

TEKİRDAĞ’DA 180 DÖNÜM BUĞDAY CAYIR CAYIR YANDI: 3 YARALI