Sağlık

Sağlık Haberleri

BAŞKAN ÇETİN MASKE DAĞITTI

BAŞKAN ÇETİN MASKE DAĞITTI

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, bugün pazarda hem esnafa hem de vatandaşa korona virüs tedbirleri kapsamında maske dağıtımı yaptı.

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında vatandaşlara maske dağıtımını sürdürüyor. Başkan Çetin, Kapaklı Pazarcılar ve Küçük Esnaflar Yardımlaşma Dernek Başkanı Çetin Tutar ile birlikte Atatürk Mahallesi İstiklal Caddesi üzerinde kurulan semt pazarını gezerek, esnaf ve vatandaşlara maske dağıtımında bulundu.

Kapaklı Belediyesi, Kovid-19 salgınıyla mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor. İlçe genelinde gece gündüz temizlik, ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarını sürdüren Kapaklı Belediyesi bir yandan da maske ve kolonya dağıtımı gerçekleştiriyor.

"BU MÜCADELEYİ BİRLİKTE KAZANACAĞIZ"

Maske dağıtımı sonrası konuşan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "İlçemizde salgınla mücadelemizi kararlılıkla sürdürüyoruz. Tedbir ve çalışmalarımız kapsamında emekçi ve esnaflarımıza maske ve kolonya dağıtmıştık. Ardından İlçe Emniyet Müdürlüğümüze, İlçe Jandarma Komutanlığımıza maske ve kolonya teslimatında da bulunduk.  Bugün de Pazarcılar ve Küçük Esnaflar Yardımlaşma Dernek Başkanımız Çetin Tutar ile Atatürk Mahallemiz İstiklal Caddesi üzerinde kurulan semt pazarını ziyaret ettik. Hayırlı işler dilediğimiz esnaflarımıza ve alışveriş yapan vatandaşlarımıza maske dağıttık. Kentimizi mümkün olduğunca bu salgından korumak için çalışıyoruz. Bu mücadeleyi birlikte kazanacağız." dedi.

 



Anahtar Kelimeler:

ÇOSB KAPAKLI DEVLET HASTANESİ İNŞAATINDA SONA GELİNDİ

GÖKSU’DAN BAŞKAN TAŞYASAN’A ANLAMLI HEDİYE

KALP HASTALIKLARINDA GİRİŞİMSEL YÖNTEMLER

LÖSEV’DEN LÖSEMİ VE KANSERLE MÜCADELE EDEN AİLELERE 50 BİN TL’LİK YARDIM ÇEKİ

ÇERKEZKÖYLÜLER DOĞA İLE KUCAKLAŞTI