ÇETİN`DEN PINARÇA`DA BÖCEK İNCELEMESİ

ÇETİN`DEN PINARÇA`DA BÖCEK İNCELEMESİ

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Pınarça Mahallesi`nde yaşanan `Böcek` şikayetleriyle ilgili incelemelerde bulundu.

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Pınarça Mahalle Muhtarı Taner Diril ile birlikte Pınarça Mahallesi`nde inceleme yaptı. Pınarça Mahallesi başta olmak üzere ilçe genelindeki böcek vakaları ile ilgili gerekli numunelerin Namık Kemal Üniversitesine gönderildiğini ifade eden Başkan Çetin  ilçe genelinde kapsamlı bir ilaçlama çalışması yapılacağını belirtti. 

?KONUNUN TAKİPÇİSİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ?

Böcek istilası konusunda incelemelerde bulunan Çetin, ?Son günlerde ilçemizin bazı mahallelerinde görülen böceklerle ilgili şikayetleri yerinde tespit ederek vatandaşlarımızdan bilgiler aldık. Tarafımıza iletilen şikayetlerin hemen ardından gerekli soruşturmalarımızı başlattık ve olay yerinde tespit tutanaklarımızı tutarak İlçe Tarım ve Orman müdürlüğü yetkililerine ilettik. Söz konusu böceklerle ilgili numuneler Namık Kemal Üniversitesi`ne gönderilmiş olup, Üniversitemizden gelecek olan bilgilere göre ilçemiz genelinde kapsamlı bir ilaçlama çalışması yapılacaktır. Biz de konunun yakından takipçisi olmaya devam edeceğiz.? dedi.

Geçtiğimiz günlerde Pınarça Mahallesi`nde Muhtar Taner Diril tarım alanlarından gelen böceklerin istilasına uğradıkları yönünde dert yanmış, siyah renkli türünü bilmedikleri bu böceklere karşı kendi imkanlarıyla önlem almaya çalıştıklarını belirtirken, yetkililerden çözüm istemişti.

 

 



BAŞKAN VAHAP AKAY’DA HOŞGELDİN BEBEK ZİYARETİ

TEKİRDAĞ İTFAİYESİ SON 3 AYDA 3 BİN 485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

ÇORLU’DA BİN 300 DÖNÜM ANIZ ALEV ALEV YANDI

TEKİRDAĞ’DA MİLLİ MAÇ COŞKUSU: BİNLERCE VATANDAŞ SAHİLE KURULAN DEV EKRANDAN MAÇI İZLEDİ

LGS TÜRKİYE BİRİNCİSİNE 10 BİN LİRA ÖDÜL