BAŞKAN ÇETİN: BAHARIN COŞKUSUNA AĞAÇLARIMIZ DA EŞLİK ETTİ

BAŞKAN ÇETİN: BAHARIN COŞKUSUNA AĞAÇLARIMIZ DA EŞLİK ETTİ

Pınar Bulvarı`ndan Kapaklı Yeni Mezarlığı yolu üzerine taşınan ağaçları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mustafa Çetin, , ?Baharın umudu, heyecanı ve coşkusuna ağaçlarımız da eşlik etmiş. Maşallah." ifadelerine yer erdi.

Kapaklı`nın ana güzergahlarından olan Pınar Bulvarı?nda yapılacak çalışmalar kapsamında Kapaklı Yeni Mezarlığı yolu üzerine taşınan ağaçlar yeşermeye başladı.

Bakım ve kontrollerinin sürekli yapıldığı ağaçların son halini inceleyen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, ?Baharın umudu, heyecanı ve coşkusuna ağaçlarımız da eşlik etmiş. Maşallah.  Daha huzurlu, daha yeşil ve daha yaşanabilir bir Kapaklı için yeşili korumaya devam edeceğiz.? dedi.

?YEŞİLİ KORUMAYA DEVAM EDECEĞİZ?

Yeşeren ağaçlarla ilgili konuşan Başkan Çetin, ?İlçemizin önemli caddesi olan Pınar Bulvarımızda gerçekleştireceğimiz çalışmalar dolayısıyla, yeni mezarlık bölgesine taşıdığımız ve düzenli bakımlarını yaptığımız ağaçlarımızı yerinde inceledik. Baharın umudu, heyecanı ve coşkusuna ağaçlarımız da eşlik etmiş ?Maşallah?. Daha huzurlu, daha yeşil ve daha yaşanabilir bir Kapaklı için yeşili korumaya devam edeceğiz.? dedi.

 



Anahtar Kelimeler:

MİLLİ TAKIM MAÇINDA ADIM ATILACAK YER KALMADI

5 ATM’Yİ SOYMAK İSTEYEN HIRSIZ: PİŞMANIM

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ