MUSTAFA ÇETİN BELEDİYENİN ANAHTARINI ALDI

MUSTAFA ÇETİN BELEDİYENİN ANAHTARINI ALDI

Kapaklı Belediye Başkanı seçilen Cumhur İttifakı Adayı AK Parti`li Mustafa Çetin, mazbatasını alarak görevine başladı. Devir teslim töreninde belediye önünde kurban kesilirken yeni Başkan Çetin, 15 yıllık başkan İrfan Mandalı`dan belediyenin temsili anaht

Tekirdağ`da Kapaklı Belediye başkanı seçilen AK Partili Mustafa Çetin, mazbatasını alarak görevine başladı. Başkan Çetin, "Kapaklı`yı şaha kaldırmak, Kapaklı`nın ihtiyaçlarını karşılamak istiyoruz. Kapaklı`mıza hükümetimizin gücünü getirmek istiyoruz" dedi.


31 Mart yerel seçimlerde Kapaklı`da belediye başkanlığına seçilen Cumhur İttifakı Adayı AK Parti`li Mustafa Çetin, mazbatasını aldı. Çetin, AK Parti Tekirdağ milletvekilleri Mustafa Yel, Çiğdem Koncagül, İl Başkanı Mülahim Kuru, İlçe Başkanı Ercan Üçel ve partililerle birlikte mazbatasını aldı. Daha sona Belediye`ye geçen Çetin, burada devir teslim töreninde İrfan Mandalı`dan görevi aldı.

DEVİR TESLİM TÖRENİ

Belediye önünde partililerin sevgi gösterisiyle karşılanan AK Partili Belediye Başkanı Mustafa Çetin, belediyenin temsili anahtarını 15 yıl başkanlık yapan CHP`li İrfan Mandalı`dan aldı. Çetin, kendisini bu göreve layık gören ilçe halkına teşekkür etti. Eski başkan Mandalı, bir konuşma yaparak, yaptıkları hizmetleri anlatıp, yeni başkana başarılar diledi.
HÜKÜMETİMİZİN GÜCÜNÜ GÖSTERMEK İSTİYORUZ
Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, seçimlerin ilçede bayram havasında geçtiğini söyleyerek, şunları konuştu: "Siyasette ana hedef hizmettir. Bu hizmeti yaparken siyasi düşünceye bakılmaksızın, memleket ayrımı yapılmaksızın, siyaset yapılmasının gerektiğini bilen birisi olarak Kapaklı`mızda güzel hizmetler yapmak için, gelişen bir Kapaklı`yı ortaya çıkarmak için yola çıktık. İnşallah aldığımız bu görevi sizlere mahcup olamadan, gösterdiğiniz teveccühle hizmet etmek istiyoruz. Herkesi kucaklayarak, Cumhuriyet Halk Partili meclis üyelerimizle birlikte, muhtarlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla, herkesle Kapaklı`mızı yönetmek, Kapaklı`yı şaha kaldırmak, ihtiyaçlarını karşılamak istiyoruz. Kapaklı`mıza hükümetimizin gücünü getirmek istiyoruz" dedi.
Kapaklı Belediyesi`nin kapısının herkese açık olacağını kaydeden Çetin, "Seçim çalışmaları yaptığımızda Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı`yı beş yıllık tatile göndereceğimizi söyledik. İrfan Mandalı`ya bundan sonraki hayatında sağlıklı ve mutlu yıllar diliyorum. İrfan Mandalı`nın da tecrübelerinden yararlanacağız. Tecrübelerinden faydalanmayı borç biliriz. Bu koltuklar zor koltuklar. İnşallah sağlık ve sıhhat içerisinde, ailesiyle, torunlarıyla birlikte güzel günler ve güzel bir ömür diliyorum. Belediye personelimizin tamamıyla birlik, beraberlik, hoşgörü ve sevgi içinde halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz."

HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM
Kapaklı halkının gösterdiği saygı ve sevgiyi kaybetmemek için azami çaba göstereceğini söyleyen Çetin, "5 yıl sonra Allah nasip ederse, devam edebilirsek ya da burada tekrar bir devir işlemimiz olursa o saygıdan zerre kayıp olmaması için gerekli hassasiyeti göstereceğim. Benim için en değerli şey halkın sevgisini, gönüllerindeki değeri kaybetmemek. Hepinize teşekkür ediyorum. Bu yolda Allah yar ve yardımcımız olsun, gazamız mübarek olsun" dedi.
KURBAN KESİLDİ
Başkan Çetin, eski başkan Mandalı`ya yaptığı hizmetler nedeniyle plaket verdikten sonra, belediye önünde kurban kesildi. Makamına geçen Çetin, burada kendisine destek olanlarla birlikte dua ederek, görevine başladı.

 



Anahtar Kelimeler:

BAŞKAN VAHAP AKAY’DA HOŞGELDİN BEBEK ZİYARETİ

TEKİRDAĞ İTFAİYESİ SON 3 AYDA 3 BİN 485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

ÇORLU’DA BİN 300 DÖNÜM ANIZ ALEV ALEV YANDI

TEKİRDAĞ’DA MİLLİ MAÇ COŞKUSU: BİNLERCE VATANDAŞ SAHİLE KURULAN DEV EKRANDAN MAÇI İZLEDİ

LGS TÜRKİYE BİRİNCİSİNE 10 BİN LİRA ÖDÜL