Tarih: 25.03.2019 12:14

MUSTAFA ÇETİN KARAAĞAÇ`I COŞTURDU!

Facebook Twitter Linked-in

Kapaklı`da son günlerde tartışmaların göbeğindeki Karaağaç Mahallesi Cumhur İttifakı`nın düzenlediği mitingde Mustafa Çetin`in gövde gösterisine sahne oldu. AK Partili Cumhur İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetin, İstanbul Milletvekili Harun Karaca ile birlikte Karaağaç Mahallesi sakinlerine seslendi.

DEĞİŞİM VE GELİŞİM ZAMANI

AK Parti eski Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Koordinatörü ve İstanbul Milletvekili Harun Karaca`nın katılımıyla Karaağaç`ta Cumhur İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetin adeta gövde gösterisi yaptı. AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ercan Üçel ve parti teşkilatlarının da katılımıyla Mustafa Çetin ve İstanbul Milletvekili Harun Karaca, Tokat Sulusaray ve Ballıkaya derneklerini ziyaret etti. Dernek ziyaretinin ardından Karaağaç Meydanı`nda toplanan yaklaşık 5 bin kişilik kalabalığa hitap eden Cumhur İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı Ak Partili Mustafa Çetin, Karaağaç`ın "Değişim ve gelişimden" yana olduğunu ifade etti.

İLÇEDE MUSTAFA ÇETİN İLDE İSE MESTAN ÖZCAN...

Aslen Tokatlı olan İstanbul Milletvekili AK Partili Harun Karaca da Karaağaç Meydanı`nda vatandaşlara enerjisi yüksek bir konuşma yaptı. Karaca, Tokatlı hemşerileri başta olmak üzere Karaağaç Mahallesi sakinlerini Mustafa Çetin`e destek olmaya davet ederken,  "Bu millet var olduğu sürece bu hizmetler yapılmaktadır siz bizlere destek olduğunuz işin bizler Milletvekili olduk. Bu Hizmetleri yapabildik. Şimdi Kapaklı`nın hizmet görmesi için İlçede Mustafa Çetin?e ilde de Mestan Özcan?a tam destek vermenizi bekliyoruz. İnşallah siz Karaağaç sakinleri bu desteği verecek." ifadelerini kullandı.

Miting alanını hınca hınç dolduran Karaağaç sakinleri, Harun Karaca`nın bu çağrısına  muhteşem kalabalık ile tam desteğini gösterdi. 

HAKARET İÇİN DEĞİL HİZMETE TALİBİZ

Karaca`nın ardından konuşan AK Parti Belediye Başkan Adayı  Mustafa Çetin, Karaağacı birileri gibi ötekileştirmeyeceğini söylerken CHP`li Belediye Başkanı İrfan Mandalı`ya gönderme yaptı. Çetin, "Milletimize hakaret etmek için değil hizmet etmek için göreve talibiz."dedi. Çetin, coşkulu kalabalıktan destek isterken AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Üçel ise "Bu muhteşem kalabalığı 31 Mart?ta seçim zaferini kutlamak üzere Kapaklı Meydanı`na davet ediyorum."dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —