BAŞKAN ÇETİN EV ZİYARETLERİYLE YENİ YILI KUTLADI

BAŞKAN ÇETİN EV ZİYARETLERİYLE YENİ YILI KUTLADI

Yılbaşı gecesinde Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetni, vatandaşları evlerinde ziyaret ederek, yeni yıllarını kutladı....

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, 2019`un son akşamını ev ziyaretlerine ayırdı. Vatandaşları ziyaret eden Başkan Çetin, yeni yıllarını kutlarken, Gazi Tarık Cür`ü ziyaret etmeyi ihmal etmedi.

EV ZİYARETLERİ YAPTI

Yılbaşı akşamını hareketli geçiren Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, çeşitli ziyaretlerde bulundu. Gece boyunca ev ziyareti yapıp vatandaşların yeni yılını tebrik eden Başkan Çetin, bir ara geçtiğimiz yaz aylarında Hakkari`deki operasyon görevi sırasında mayın patlaması sonucunda gazi olan Tarık Cür`ü de ziyaret etti. Başkan Çetin, çat kapı ziyaretlerinde vatandaşlarla hasbihal ettiğini belirtirken, "2020 yılına girerken, gazimiz Tarık Cür kardeşimi de evinde ziyaret ederek kendisinin ve kıymetli ailesinin yeni yılını tebrik ettim. Çok şükür sağlık durumu iyi , kendiside tüm Kapaklı halkımızın yeni yılını tebrik ediyor. Gazilerimizle gurur duyuyoruz; onlara minnettarız. Kahraman yiğitlerimiz var oldukça bu şanlı bayrak ilelebet dalgalanacaktır."dedi.



Anahtar Kelimeler:

İTFAİYE EKİPLERİ SON 3 AYDA 3.485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

YAZ KÜLTÜR SANAT ATÖLYELERİ KAPILARINI AÇTI

FASLILARI MOLDOVALI YURT DIŞINA KAÇIRMAK İSTERKEN YAKAYI ELE VERDİLER

SAHİLDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI

OTOBANDAN ATILAN SİGARA İZMARİTİ YANGIN ÇIKARDI