Gündem

Gündem Haberleri

KAPAKLI`DA MUSTAFA ÇETİN RÜZGARI

KAPAKLI`DA MUSTAFA ÇETİN RÜZGARI

Kapaklı`da Cumhur İttifakı Adayı Mustafa Çetin, seçim yaklaştıkça ağırlığını hissettirmeye başladı. Gece-gündüz demeden o program senin bu program benim koşturan Çetin ve ekibi, Belediye Başkanı İrfan Mandalı`ya sert göndermelerde de bulunuyor...

Yaklaşan yerle seçimlerde nefeslerin tutulduğu en önemli ilçelerden biri olan Kapaklı`da Mustafa Çetin her geçen gün ağırlığını hissettirmeye başladı. Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Ak Partili Mustafa Çetin, "Kapaklı halkı kurtar bizi bundan artık" diyerek Belediye Başkanı CHP`li İrfan Mandalı`ya göndermede bulundu.

HALK ARTIK KURTAR BİZİ DİYOR

Son günlerde büyük ilgiyle karşılaşan Mustafa Çetin hedefini iyice daralttı. Kapaklı`da gördüğü ilgi karşısında İrfan Mandalı`ya daha fazla yüklenmeye başlayan AK Partili Mustafa Çetin, ?Zaman daraldıkça 15 yıldır yan gelip yatan belediye başkanı hırçınlaşmaya başlıyor. Anketler yaptırıyor, sonuçları gördükçe daha çok öfkeleniyor ve gerginliği yüzüne yansıyor. Gerginliği, diline yüzüne vursun, hiç önemli değil. Kapaklı halkı zaten kendisini görüyor ve tanıyor."dedi.

Erbay Caddesi ve Küçük Sanayi Sitesini esnafına yaptığı ziyaretleri hatırlatan Çetin, "10 kişiden 8 kişi bize ?Kurtarın bizi bundan.? diyor. Artık Kapaklı halkı kurtulmak istiyor. Yeter buraya kadar diyor. Bu vizyonsuzluğun, bu çıkar, rant ilişkilerinin bitmesini ve hakikaten halka hizmet eden bir anlayışın Kapaklı`da hayata geçmesini istiyor. Allah?ın izniyle halkımızın takdiriyle 31 Mart akşamı hepinizi belediye meydanına davet ediyorum. 1 Nisan sabahı da hepinizi belediyeye birlikte yönetmeye davet ediyorum. Kapaklı`yı hep birlikte yöneteceğiz.? dedi.

6 AY YURT DIŞINDA GEÇİRİYOR

Mevcut Belediye Başkanı`nın Belediye`yi aile şirketi gibi yönettiğini öne süren Çetin, ?Mevcut yönetim belediyeyi babasının çiftliği olarak görüyor. Her şeyi kendi rantlarına döndürmüşler, maalesef halkla bağları kopmuş, halk umurlarında değil. Kapaklının ihtiyaçları bunların umrunda değil. Başkan, 12 ayın 6 ayını yurtdışında geçiriyor. Biz böyle bir belediye başkanı istemiyoruz. Kapaklı halkı böyle bir başkanı hak etmiyor. Kapaklı halkı hizmet bekliyor? ifadelerini kullandı.

TÜYÜ BİTMEMİŞ YETİMİN HAKKINI KORUYACAĞIZ

Kapaklı Belediye Başkanı Mandalı`nın, ?Büyükşehir kanununu bilmiyorsun, gel sana öğreteyim.? sözlerine tepki gösteren Çetin, "Geçen gün diyor ki ?Gelsin ona öğreteyim?. Acaba bana mühendislik mi öğretecek ne öğretecek? Ben onun ne öğreteceğini biliyorum ama bizde Allah korkusu var. Bizde yalan yok, dolan yok, vatandaşı kandırmak yok, haram yemek yok. Biz tüyü bitmemiş yetimin hakkını korumak için yola çıktık. Kapaklının yığınla sorunu var. Bu sorunları çözmek için yola çıktık. Biz ona 15 yılda yapamadıklarının 5 yılda nasıl yapıldığını öğreteceğiz? diye konuştu.

KALP KIRMAYALIM

Seçim sürecinde herkesten istirhamı olduğunu söyleyen Mustafa Çetin ?Biz herkesin oyuna talibiz. İstirham ediyorum. Kalp kırmaktan kaçınan dil ve üslup kullanalım1 Nisan?dan itibaren komşularımızla yine yan yana düğünde, cemiyette, cenazede beraber olacağız. Kimsenin kalbini kırmayalım.?çağrısı yaptı.

 



Anahtar Kelimeler:

BAŞKAN VAHAP AKAY’DA HOŞGELDİN BEBEK ZİYARETİ

TEKİRDAĞ İTFAİYESİ SON 3 AYDA 3 BİN 485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

ÇORLU’DA BİN 300 DÖNÜM ANIZ ALEV ALEV YANDI

TEKİRDAĞ’DA MİLLİ MAÇ COŞKUSU: BİNLERCE VATANDAŞ SAHİLE KURULAN DEV EKRANDAN MAÇI İZLEDİ

LGS TÜRKİYE BİRİNCİSİNE 10 BİN LİRA ÖDÜL