Tarih: 26.02.2019 17:40

MANDALI`YA MANİDAR CEVAP!

Facebook Twitter Linked-in

Cumhur İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı Ak Partili Mustafa Çetin, Uzunköprü Meriçliler Derneği ziyaretinde, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı`ya öyle bir cevap verdi ki? Çetin, "Maalesef mevcut belediye başkanımız 15 gündür öyle gergin ki yapmadıklarını, yapamadıklarını bir kenara bırakmış, çamur atıyor. Halbuki her yer zaten çamur!"dedi.

HALK CEVABI SANDIKTA VERECEK

AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ercan Üçel, Cumhur İttifakı Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri, partililer ve vatandaşların katıldığı Uzunköprü Meriçliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ziyaretinde konuşan Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetin, "Söz vermek kolay değil, ama biz size söz veriyoruz. Allah`ın izniyle 31 Mart akşamı sözümüzü tutacağız, 1 Nisan sabahı göreve başlayacağız. Yerel seçimlere adım adım ilerliyoruz. Adaylığı aldığımızdan beri 32 gündür Kapaklı`yı mahalle mahalle, sokak sokak, ev ev geziyorum. Kendinizi buradan görmenizi çok isterim. Kapaklı`nın her yerinde var. Bu halk 31 Mart akşamı gereken cevabı sandıkta verecek ve beklenen hizmeti alacak.`` dedi.

ZATEN HER YER ÇAMUR

Mevcut Belediye Başkanı İrfan Mandalı`nın kendisine yönelttiği eleştirilere yanıt veren Mustafa Çetin, "Seçim başlarken hep güzel temenni ile başlanır. Bizler de aynı şeyleri ifade etmeye gayret ediyoruz. Seçimler gelir geçer ama kimsenin gönlü kırılmasın. Sonuçta bu bir hizmet yarışı ve vatandaş herkesi dinleyecek bir karar verecek. Biz vatandaşı kutuplaştırmak, gerginliğe itmek istemiyoruz. 120 bine ulaşmış nüfuslu Kapaklı`da neler yapacağız bunu konuşmalıyız. Ancak üzülerek görüyorum ki, son günlerde mevcut Belediye Başkanımız 15 yıldır yapmadıklarını, yapamadıklarını bir tarafa bırakmış; inanılmaz gergin bir şekilde saldırıp, çamur atıyor. Halbuki her yer çamur zaten.`` dedi.

KULAĞIMIZI KAPATTIK

Meclis Üyesi listeleriyle ilgili de ilk kez konuşan Mustafa Çetin, ``Biz AK Parti olarak Milliyetçi Hareket Partisi ile birlikte bir ittifak gerçekleştirdik. Fakat geçmişte hangi partiye oy verdiği önemli olmaksızın Kapaklı`da herkesin oyuna talibiz. Ben CHP`ye, İYİ Parti`ye oy vermiş arkadaşları da aramızda görüyorum. Değişim isteklerini anlıyorum. Kapaklı`da 15 yıldır yapılmamış hizmeti yapmak için yola çıktık. AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatları ile birlikte yürüyoruz. Listeleri de ortak yaptık. Listelerimizde hem MHP`li hem AK Partili arkadaşlarımız var ama herkesi kucaklayacak bir liste yaptık. Bunlarla ilgili değişik spekülasyonlar oldu, bir sürü dedikodular oldu ama biz kulağımız tıkadık yolumuza bakıyoruz. `` dedi.

TÜYÜ BİTMEMİŞ YETİMİN HAKKINI KORUMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK

Ardından geçmiş dönemde Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı`nın proje kitapçığı olduğunu ve bu projelerin çoğunun yapılmadığını iddia eden Çetin, ``Bakın 2009 ve 2014 projeleri burada. Bu sene de bir proje gelecek onlarda da artık bir sürü vaad olacak. Ama artık halkımız gözünü açtı bu konuda istediği kadar saldırsın, karalasın, çamur atsın, iftira atsın, hamsi dağıtsın hiç farketmeyecek. Kapaklı halkı kararını vermiş. Geçen akşam `Gelsin ona öğreteyim` diyor benim için. Acaba bana mühendislik mi öğretecek ne öğretecek? Ben onun ne öğreteceğini biliyorum ama bizde Allah korkusu var. Bizde yalan yok, dolan yok, vatandaşı kandırmak yok, haram yemek yok. Biz tüyü bitmemiş yetimin hakkını korumak için yola çıktık.`` dedi.

BÜST YAPTI, MAKYAJ BELEDİYECİLİĞİ

Kapaklı`nın yığınla sorunu olmasına rağmen, Mandalı`nın kendi büstünü yaptığını söyleyen Çetin,"Bu sorunları çözmek için yola revan olduk. İnanın çok rahatım. Ben bu işin sonucunu biliyorum, görüyorum. Burada türlü projeleri var. 2014`te 41 projesi var, isteyen herkese verebiliriz inceleyebilir. Bu projelerden hangisi var? Bir tanesi var, onu da buraya koymayı unutmuş. Kendi büstünü yaptı."dedi Çetin, ``Kapaklı 1986 yılında köy statüsünden belde oldu ve o gün bu gündür hızla büyüyen, gelişen bir yer oldu. Aslında gelişen değil de genişleyen bir yer oldu. Fakat buna karşılık şehre değer katılacak bir şey yapılmadı. Altyapımız S.O.S. veriyor, musluk sularımız içilmiyor, kullanamadığımız su için Trakya`nın en pahalı faturalarını ödüyoruz. Yollar köstebek yuvası gibi. Bugün Bahçelievler Mahallesi`nde geziyoruz, vatandaşlar yollara isyan ediyor. Kıymetli Belediye Başkanımızın cesareti varsa o yollarda yürüyerek gezsin, arabayla selam vermesin. O insanların içine girsin. Kapaklı makyaj belediyeciliği ile bugünlere kadar geldi.

Çetin, sözlerini tamamlarken, yüzde 60`ün üzerinde oyla kazanacaklarını söyledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —