İL EMNİYET MÜDÜRÜ`NDEN GAZETECİLERE JEST!

 İL EMNİYET MÜDÜRÜ`NDEN GAZETECİLERE JEST!

Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, 10 Ocak Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayarak gazetecileri tebrik etti. Gazetecileri, makamında misafir eden Aydın, hediye ile gönül aldı...

Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın 10 Ocak nedeniyle yayımladığı mesajında, "Gazetecilik mesleğini nesnel, tarafsız ve objektif bir biçimde icra eden tüm basın mensuplarımızın ?10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü? nü kutlar, aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarılara erişmelerini dilerim."dedi.

DEMOKRASİNİN EN ÖNEMLİ SACAYAĞI GAZETECİLİK

İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, 10 Ocak mesajında şunlara yer verdi: "İnsanların en temel ihtiyaçlarından biri olan haber alma ve verme gereksinimini karşılayan gazeteciler, kamunun gözü, kulağı ve sesidir. Gazetecilik mesleği ortaya çıktığından beri, haber ve bilgi aktarımı yönündeki görevlerini toplumdaki değişimlere bağlı olarak sürekli geliştirmiş, toplumsal bağlamda özerkleşmiş ve kendi normlarını oluşturmuştur. Bu bağlamda demokrasinin en önemli sacayaklarından olan gazetecilik mesleğini nesnel, tarafsız ve objektif bir biçimde icra eden tüm basın mensuplarımızın ?10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü? nü kutlar, aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarılara erişmelerini dilerim.

MAKAMINDA AĞIRLADI

Öte yandan,  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bugün Tekirdağ`daki gazetecileri ve medya kuruluşlarının temsilcilerini makamında ağırlayan Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, tebrik edip birer hediye ile bugünde gönül aldı.



Anahtar Kelimeler:

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU

GÜNEŞ KORUYUCU KULLANIMINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?