KAVLAK`TAN SAMSUNSPOR`A ANMA MESAJI

KAVLAK`TAN SAMSUNSPOR`A ANMA MESAJI

20 Ocak 1989 yılında elim bir trafik kazası sonucunda hayatlarını kaybeden Samsunsporlu futbolcuların vefatının yıldönümünde Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğu Spor Kulübü Başkanı Musa Kavlak`tan anma mesajı...

Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğu Spor Kulübü Başkanı Musa  Kavlak, bundan 31 yıl önce Malatyaspor maçına giden kafilenin karıştığı kaza ve 5 kişinin ölümünün Samsun`a verdiği acı hâlâ ilk günkü kadar hissediliyor."dedi.

31 YIL ÖNCE YAŞANAN OLAY UNUTULMUYOR

Malatyaspor ile oynanacak 1988-89 sezonu Türkiye 1. Ligi karşılaşmasına giden Samsunspor kafilesinin yaşadığı trafik kazası ve 5 kişinin ölümünün üzerinden 31 yıl geçti. Trafik kazasından dolayı Samsunspor 1988-89 sezonuna devam edemedi, sezonun sonuna dek tüm maçlarda hükmen 3-0 mağlup sayıldı Ancak federasyon tarafından sağlanan özel statü ile ligde bırakıldı ve o sezon ligin `Onur Şampiyonu` ilan edildi. Bir süre sonra Samsunspor, kırmızı ve beyaz olan renklerine kaybettiği isimlerin anısına siyah rengini de ekledi.

ALLAH`TAN RAHMET DİLİYORUM

İşte bu vahim kazanın yıldönümünde bir mesaj yayımlayan Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğu Spor Kulübü Başkanı Musa Kavlak, "Bizlerde bu camianın evlatları olarak bu acı günümüzü asla unutmayacağız. Vefat eden tüm futbolcularımıza bir kez daha Allah`tan rahmet diliyorum."dedi.



Anahtar Kelimeler:

KIRKPINAR’DA İLK GÜN MÜSABAKALARI TAMAMLANDI: GÜREŞECEK 40 BAŞPEHLİVAN BELLİ OLDU

TEKİRDAĞ ZAFER COŞKUSUNU BÜYÜŞEHİR’LE YAŞADI

BÜYÜKŞEHİRİN YAZ SPOR OKULLARINDA 830 ÇOCUK EĞİTİM GÖRECEK

KUMSAL SÖZÜNÜ TUTTU AKAY’A MADALYA İLE GELDİ

12 BRANŞTA DÜZENLENEN YAZ SPOR KURSLARI BAŞLADI