ULU ÖNDER ATATÜRK?Ü ÖZLEMLE, MİNNETLE VE RAHMETLE ANIYORUZ...

ULU ÖNDER ATATÜRK?Ü ÖZLEMLE, MİNNETLE VE RAHMETLE ANIYORUZ...

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, 10 Kasım Atatürk`ü Anma Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, "Özlemle, minnetle ve rahmetle anıyoruz."dedi.

Türk-İş Tekirdağ İl Başkanı ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, "Ulu Önder Atatürk`ü özlemle, minnetle ve rahmetle anıyoruz."dedi.

Koçak 10 Kasım Atatürk`ü Anma Günü nedeniyle yayımladığı mesajında şunlara yer verdi:

 "Türk milletinin kurtuluş ve varoluş mücadelesinin en büyük kahramanını, bağımsızlık ateşini yakan ve bağımsız yaşamanın en temel şartlarını inşa eden ebedi komutan, eşsiz devlet adamı büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atütürk?ü; bedenen aramızdan ayrılışının 82. yıl dönümünde milletçe gururla, özlemle ve rahmetle anıyoruz.  Türk milletini esaretten kurtaran ve tarihin akışını değiştiren Atatürk, fikirleri, devrimleri, ilke ve kararlılığıyla insanlığın yetiştirdiği büyük kişilikler arasındadır.  Atatürk, bilgisi, ileri görüşü ve demokrat kişiliği ile sadece Türk milletinin değil bütün insanlığın saygı ve sevgisini kazanmış bir liderdir. Atatürk, mazlum milletler için de kurtuluşun, bağımsızlığın ve egemenliğin simgesi haline gelmiştir.   Bu duygu ve düşüncelerle Türk milletinin unutulmaz lideri, büyük komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk?ü, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve şükranla anıyoruz.?



Anahtar Kelimeler: