ÇERKEZKÖY`DEN BİR YILDIZ MI DOĞUYOR?

ÇERKEZKÖY`DEN BİR YILDIZ MI DOĞUYOR?

Unutulmaz şarkılara imzasını atmaya başlayan Çerkezköy`ün tanınmış esnaflarından olan Murat Danacı, Kavak Yelleri adlı ilk albümünün `Kurşun` adlı eserine ilk klibini çekti!

Çerkezköy`ün tanınmış esnaflarından olan ve bir çok önemli dizide de rol alan sanatçı yönüyle son yıllarda öne çıkan Murat Danacı, Kavak Yelleri adlı ilk albümünü çıkarmaya hazırlanırken, ilk kilibini de albümde yer alan `Kurşun` adlı eseri için çekti. Klibin önemli kısmı Çerkezköy`de çekildi.

MÜZİKLE DÖNDÜ

Dün Çerkezköy`deki ofisinde klibinin tanıtımını yapan Murat Danacı, tüm dijital platformlarda yerini alan `Kurşun` adlı eseri `14 Şubat Sevgililer Günü`ne özel Sevgililer Günü`nde çıkardı. Parçanın anlamına uygun olması için bu günü seçtiğini belirten Murat Danacı, "10 yıldır televizyonda birçok dizide rol aldım. Arka Sokaklar, Kurtlar Vadisi, Poyraz Karayel gibi öne çıkan dizilerdeki rollerin ardından iki yıl ara verdim. En son Arka Sokaklar`da Mesut Komiseri kaçırmıştım! İki yıl sonra müzikle birlikte döndüm. Dizilerde devam edecek." dedi.

ÇERKEZKÖY`DE ÇEKİLDİ

Şerif Kayran Prodüksiyon ve Menejerlik tarafından yayınlanmaya başlayan `Kurşun` adlı parçanın klibi yayınlanmaya başlamasıyla birlikte binlerce kişinin favori şarkısı olarak müzik kitaplığında yerini aldı. Kilibin yayınlanması ile birlikte tüm tv ve sinema dünyasında yeni teklifler almaya başladığını belirten Murat Danacı, albümünün ikinci parçasına da kilip çekme hazırlıkları içine girdiğini söyledi. Danacı`nın menejeri Hüseyin Dayıoğlu`nun da katıldığı basın toplantısında Kurşun adlı parçanın kilibinin çekim sahneleriyle ilgili bilgilerde basın mensuplarıyla paylaşıldı. Kilibin önemli bir kısmı Çerkezköy`de çekilirken İstanbul Silivri ve Atatürk Havalimanı da yer alıyor.

Çerkezköy Gazi Osmanpaşa Mahallesi Güven İş Caddesi İmar Sitesi birinci Blok giriş katında bulunan  M.R.T. Group Emlak Organizasyon, ajans hizmetlerinde düzenlediği basın toplantısı ile klibini tanıtan Murat Danacı, eşi Hacer Danacı ve menejeri Hüseyin Dayıoğlu ile birlikte gazetecilerin karşısına çıktı.

MURAT DANACI KİMDİR?

15.02.1978 Mersin Doğumlu olup ilk ve orta öğrenimini Erdemli`de tamamladı. İlk okul yıllarında piyano ve şan eğitimi alarak başarılar elde etti. 1999 yılında vatani görevini Haydarpaşa`da inzibat olarak tamamlayan Danacı, telefon, bilgisayar ve güvenlik sistemleri satış ve tekniği servisliği yapmaya başladı. Bir çok dizi, sinema, tiyatroda da rol alan Danacı, 2010 yılından beri profesyonel oyunculuk yaparak dizi, reklam, tiyatro gibi birçok alanda görev aldı. Son olarak da albüm hazırlıklarına başlayan Danacı, söz müziği kendisine ait olan `Kurşun` adlı şarkısına kilip çekerek müzik piyasasına girdi.

 



Anahtar Kelimeler:

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYE KONSERVATUVARI YILSONU GÖSTERİSİ GÖZ KAMAŞTIRDI

TEKİRDAĞ’DA EYPİO VE OĞUZHAN KOÇ RÜZGARI ESTİ

ÜÇ KARDEŞ BİRDEN ERKEKLİĞE ADIM ATTI

ÇERKEZKÖY’DE TÜRK MÜZİĞİ KOROSU SANATSEVERLER İLE BULUŞUYOR

TEKİRDAĞ’DA TEK GENÇ FEST RÜZGÂRI