?MUHTARLIK KAPISINDAN DÖNMEK YOK?

?MUHTARLIK KAPISINDAN DÖNMEK YOK?

Çerkezköy Bağlık Mahallesi Muhtar Adayı Hikmet Güler, muhtar seçildiği zaman, kapısına gelen hiçbir mahalle sakininin boş dönmeyeceğini söyledi.

Muhtar Adayı Hikmet Güler, Trakya Flaş Haber?i ziyaret ederek,  Genel Yayın Yönetmenimiz Abdulhamit Albez ile görüşüp, yapacaklarını anlattı. Uzun yıllardır Bağlık Mahallesi?nde oturduğunu dile getiren Muhtar Adayı Hikmet Güler,  ?İnsanlara hizmet için bu yola çıktım. Tek taraflı değil herkesi kucaklayan şekilde bir muhtar olacağım. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız yardım için muhtarlığa gelmeyecek, ben onların ayağına gideceğim.  Mahallemizdeki acıyı da sevinci de birlikte yaşayacağız. Cenaze de, düğünde hep yanlarında olacağım.? dedi.

GECE İNSANLAR KARANLIKTA İŞE GİDİYOR

Cadde, yol, su, aydınlatma ve mahallemizde insanları rahatsız eden her ne varsa ilgili kurum ve kuruluşlara zamanında iletip, en kısa sürede de bu sorunların giderilmesini sağlayacağını dile getiren Hikmet Güler, ?Bizim mahallemizin hepsi emekçi, işçi insanlar. Biz işçilikten gelen biriyiz. Mahallemizde insanların çektiği sıkıntıları da biliyoruz. Mahallemiz de bir park yok, köprüden aşağı taksi durağı yok, sağlık ocağı yetersiz. Şu anda Bağlık çamur içinde. Yine aydınlatma da sıkıntı var. Yetersiz. Karanlık içinde insanlar geceleri işe gidiyor. Muhtar olduğum zaman, bu sorunların giderilmesi için çalışacağım. Muhtarlığın kapısına gelen hiçbir vatandaş, boş dönmeyecek.? diye konuştu.

Muhtar Adayı Hikmet Güler, kendisiyle ilgili olarak da şu bilgileri aktardı: ?1977 Tokat doğumluyum.  18 yıldır Bağlık Mahallesi?nde oturuyorum. Evli, 1 kız 2 erkek çocuğu babasıyım. Uzun yıllar fabrikada çalıştım. 2 yıldır esnaflık yapıyorum.?



Anahtar Kelimeler: