Tarih: 16.04.2019 21:00

VALİ YILDIRIM MUHTARLARLA BULUŞTU

Facebook Twitter Linked-in

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri`nde seçilerek mazbatasını alan muhtarlarla Muratlı?da  Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda biraraya geldi.

Toplantıya Vali Yıldırım?ın yanı sıra Muratlı Kaymakamı Dr. İsmail Altan Demirayak, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın ve İl Jandarma Komutanı Albay Şahin Karakaş, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, İdare ve Denetim Müdürü Aysel Erkmen, İlçe Müdürleri ve Muhtarlar katıldı.

MUHTAR BİLGİ SİSTEMİ ANLATILDI

Toplantıda ilk olarak Muhtarlara mevzuat ve Muhtar Bilgi Sistemi ile ilgili Muratlı Kaymakamı Dr. İsmail Altan Demirayak tarafından eğitim verildi.

Toplantıda konuşan Vali Yıldırım, ?Bazı muhtar arkadaşlarımız yeniden seçildi, bazı muhtar arkadaşlarımız yeni seçildiler. Hepinize, hayırlı uğurlu olsun. Türk idare sisteminde en küçük idare birimi olan mahallenin yöneticileri olarak seçildiniz. 5 yıl süreyle de bu görevi, inşallah layıkıyla yerine getireceksiniz. Muhtarlık önemli bir idare kademesidir. Mahallerinizde bir sorun olduğunda öncelikle sizlere soruyoruz. İdarenin bulunduğunuz mahalledeki gözü kulağısınız, aynı şekilde mahallenizde yaşayan vatandaşlarımızın da gözü kulağısınız. Oradaki insanlarımızın taleplerini bizlere, iletecek olan insanlarsınız.? dedi.

Ardından Muhtarlar söz alarak mahallelerin sıkıntılarını, ihtiyaçlarını ve taleplerini Vali Yıldırım?a ilettiler.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —