Gündem

Gündem Haberleri

MUHTARLAR GENEL KURUL YAPTI

MUHTARLAR GENEL KURUL YAPTI

Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şubesi 5. genel kurulunu yaptı. Genel Kurul`da Bağlık Mahalle Muhtarı Tahsin Akgün, yeniden başkan seçildi...

Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şubesi bugün 5. Genel Kurulu`nu gerçekleştirdi. Saat 10.00`da Çerkezköy Belediyesi`nde yapılan genel kurula Çerkezköy ve Kapaklı muhtarları katıldı. Genel Kurul`da Çerkezköy Bağlık Mahalle Muhtarı Tahsin Akgün, tek aday olarak yeniden başkan seçildi.

İŞTE YENİ YÖNETİM

Genel kurulda gündem maddelerinin karara bağlanmasının ardından seçimlere geçildi. Tek liste ile gidilen seçimlerde Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanlığı?na Tahsin Akgün oybirliği ile seçildi. Akgün başkanlığında oluşan yeni yönetimde Mutlu Timur, İrfan Akem, Mehmet Çetin, Hikmet İşçan, Turhan Ersöz, Bahri Çakır, Ersan Albayrak, Ahmet Milli ve İlhami Sarey yer aldı. Derneğin Denetleme Kurulu üyeliklerine ise Seçkin Dilsiz, Şaban Bilgin ve Özcan Cengiz seçildi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanlığına bir kez daha seçilen Tahsin Akgün, kendisini bu göreve layık gören muhtarlara teşekkür ederek, yapılan genel kurulun hayırlı olmasını diledi.

DUMANLAR DA KONUŞTU

Çerkezköy?de 20 yıl muhtarlık yapan Derneği kurucu başkanı Belediye Meclis Üyesi Şükrü Dumanlar da genel kurulda bir konuşma yaptı. 24 Kasım 2004 yılında Çerkezköy`de muhtarlar derneğini kurduklarını hatırlatan Dumanlar, " 2014 yılından itibaren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi oldu. Kapaklı ilçe olurken sayın muhtarlarımız derneğimizden ayrılmadı. Kendilerine teşekkür ediyorum. 31 Mart 2019 yılında ülkemizde mahalli idareler seçimleri var. Siz değerli muhtar arkadaşlarım yeniden talipsiniz hepinizin rakipleri de var. Bu seçimlerde kavgasız gürültüsüz birbirinizi kırmadan huzur içinde bir seçim diliyorum. Hepinize başarılar diliyorum."dedi.



Anahtar Kelimeler:

5 ATM’Yİ SOYMAK İSTEYEN HIRSIZ: PİŞMANIM

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU