Tarih: 10.04.2019 22:21

TEKİRDAĞ`DA POLİS GÜNÜ`NDE MUAZZEZ ERSOY SAHNE ALDI

Facebook Twitter Linked-in

Türk Polis Teşkilatının 174. Yıl Dönümü nedeniyle Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü`nce verilen kokteyl ve konserde göz kamaştırdı. Programda ünlü sanatçılar Mehmet Erdem, Rubato ve Muazzez Ersoy sahne aldı.

BU ÜNİFORMAYI TAŞIMAKTAN GURUR DUYUYORUM

Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü`nce konser düzenlendi.
Düzenlen Konser öncesi İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, bir konuşma yaparak, "Bu gecenin düzenlenmesinde her türlü desteği verdiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Mensubu olmaktan gurur duyduğum Türk polis teşkilatına 1974 yılında katıldım. O günden bu yana bu üniformayı taşımaktan gurur duyuyorum" ifadelerini kullandı.
YILDÖNÜMÜ PASTASI  KESİLDİ
Daha sonra polis teşkilatının 174. Yıldönümü nedeniyle düzenlenen konserde sahneye davet edilen ünlü sanatçılar Rubato, Mehmet Erdem ve Muazzez Ersoy birbirinden güzel şarkılarını davetliler için söyledi. Konserde katılımcılarda zaman zaman sanatçılara eşlik ederek gönüllerince eğlendiler. Konserde İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın tarafından sanatçılara çiçek sunarken, günün anısına bir de 174`ncü yıl pastası kesildi.

Tekirdağ`da bir otelde düzenlenen programa Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, İl Jandarma Komutanı Albay Şahin Karakaş, Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Kırklareli İl Emniyet Müdürü Erkin Adalar ve çok sayıda polis katıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —