Politika

Politika Haberleri

MHP`DEN POLİSE DESTEK

MHP`DEN POLİSE DESTEK

MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz ve yönetimi, son günlerde Boğaziçi Üniversitesi`ndeki olaylarla birlikte polise destek vererek, Gazi Polis Amirliği`ni ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz ve yönetim kurulu üyeleri, polise desteğini göstermek için Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Sertan Topkaya ve polis ekiplerini ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz ve yönetimi, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü?ne bağlı Gazi Polis Merkezi Amirliği?ni ziyaret ederek polislere tatlı ikram etti. Aydeniz ve beraberindekileri İlçe Emniyet Müdürü Sertan Topkaya misafir etti. MHP İlçe Başkanı Aydeniz, "Son günlerde Boğaziçi Üniversitesi`ndeki provakatif eylemler üzerinden devletimize ve polisimize yapılan hakaretlere tepkimizi göstermek amacıyla Çerkezköy Emniyet Müdürümüz Sertan Topkaya ve Gazi Polis Merkezi`ndeki polis memurlarımızı ilçe yönetim kurulu üyelerimizle ziyaret ederek tatlı ikramında bulunduk. Milliyetçi Hareket Partisi her zaman Devleti`nin Milleti`nin ve Emniyet birimlerimizin yanındadır."dedi.

 



Anahtar Kelimeler:

CANDAN BAŞKAN İMAMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

DEVA PARTİLİ AVŞAR: MANEVİ ÖZLEMLER YERİNİ MADDİ KAYGILARA BIRAKTI!

TEKİRDAĞ’DA EMEĞİN “ÖZEL” GÜNÜ

CHP LİDERİ ÖZEL’İN İLK DURAĞI ÇERKEZKÖY OLDU

AK PARTİLİ AZBAY HEM KUTLADI HEM DE UYARDI