Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

KAPAKLI`DA MHP`DEN ŞEHİT AİLELERİNE İFTAR PROGRAMI

KAPAKLI`DA MHP`DEN ŞEHİT AİLELERİNE İFTAR PROGRAMI

MHP Kapaklı İlçe Başkanlığı tarafından düzenlene iftar yemeğinde şehit aileleri bir araya geldi.

MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Kapaklı İlçe Başkanlığı tarafından şehit ailelerine iftar yemeği verildi.  

Şehit ailelerine yönelik düzenlenen iftar yemeğinde MHP İlçe Başkanı Nusret Güvercin, bir konuşma yaparak şehit ailelerine davetlerine katıldıkları için teşekkür etti. Güvercin, "Şehitlik, yüce dinimizde peygamberlikten sonra en yüksek manevî mertebedir. Şehitlik, Hakk`a yürümenin en güzel şeklidir. İla-yi Kelimetullah için çıkılan kutlu bir yolculuğun şerefle noktalanmasıdır. Bu vuslat, bir mümin için ancak özlem duyulan bir yürüyüştür. Bu yürüyüş, imtihanlarla dolu bir hayattan ebedî nimet ve saadetler ile dolu gerçek bir hayata geçiş yolculuğudur."dedi.

Güvercin konuşmasının sonunda, "Geçmiş dönem Kapaklı Ülkü Ocakları Başkanımız İrfan Ayhan Başkanımızın 2014`te başlatmış olduğu şehit ailelerine iftar yemeği programını bu senede yapmak bizlere nasip oldu" hatırlatmasını yaptı.

İftar programına Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy, İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Terzioğlu, Belediye Başkan Vekili Naciye Bozkurt, Kapaklı Gaziler Derneği Başkanı İbrahim Çetintaş, MHP İl Başkanı İlker Yücel ve il yönetim kurulu üyeleri, Ülkü Ocakları Kapaklı İlçe Başkanı Mert Kaya, MHP Kapaklı Belediye Meclis üyeleri de katıldı.

 



Anahtar Kelimeler:

ÇOSB ANAOKUL ÖZELLEŞTİRİLDİ

ÇERKEZKÖY LGS'DE TÜRKİYE GENELİNDE YÜZDE 1'LİK DİLİME 5 ÖĞRENCİ SOKTU

ÇERKEZKÖY’DE MİLLİ EĞİTİM’E 52 ATAMA YAPILDI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ