Gündem

Gündem Haberleri

ATALARI GİBİ ŞEREFTEN YOKSUN....

ATALARI GİBİ ŞEREFTEN YOKSUN....

MHP Kapaklı İlçe Başkanı Çağlar Bütün, bayrağımızı yırtan Yunan milletvekiline, "Kendisinin ataları gibi şereften yoksun bir hayat sürdüğü aşikardır."dedi.

MHP Kapaklı İlçe Başkanı Çağlar Bütün, yazılı açıklamasında Türk Bayrağı`nı yırtan Yunan milletvekiline tepki gösterirken, " Kendisinin ataları gibi şereften yoksun bir hayat sürdüğü aşikardır. İzmir`in Yunan işgali sırasında Yunan kralı İzmir`de bayrağımızı çiğneme cüreti göstermiştir."ifadelerini kullandı.

KAYBETTİKLERİ TOPRAKLARIN KİNİ TAŞINMAKTADIR

Bayrağımızı yırtan Yunan milletvekilini kınayan MHP İlçe Başkanı Çağlar Bütün, "Brüksel`de gerçekleşen AP meclisinde kürsüde Şanlı Bayrağımız`a saldırarak aziz Türk Milleti`nin sinir uçlarına dokunan ağzından salya saçan Irkçı Yunan milletvekili Loannis Lagos`u yaptığı bu saldırısını şiddetle kınıyoruz. Kendisinin ataları gibi şereften yoksun bir hayat sürdüğü aşikardır. İzmir`in Yunan işgali sırasında Yunan kralı İzmir`de bayrağımızı çiğneme cüreti göstermiştir. Milletimizin hafızalarına kazınan bu durum aynı şekil İzmir`in kurtuluşu sırasında halkımız tarafından kısasa kısas niyetiyle gün yüzüne çıkartılmış İzmir`i ziyaret eden Mustafa Kemal Paşa`nın önüne  çiğnemesi için Yunan bayrağı serilmiştir. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Paşa `Bayrak bir milletin şerefidir, ne olursa olsun yerlere serilmez ve çiğnenmez, kaldırınız!` diyerek çiğnemeyi reddetmiştir. Biliriz ki, böyle bir asilliği taşıyan Türk Milleti`ne karşı kaybettikleri bu toprakların, Kıbrıs`ın, Fatih`lerin, Alparslan`ların ve hatta Akdeniz`de gezen sondaj gemilerimizin kini taşınmaktadır."dedi.

ESEFLE KINIYORUZ

MHP İlçe Başkanı Bütün, açıklamasını şöyle tamamladı: "Bilinmelidir ki; asırlardır gölgesinde yaşadığımız şanlı bayrağımız böyle bir müptezelin elinde tekrardan gazi olmuştur. Ay yıldız al bayrak rengini şehit kanından alan bağımsızlık sembolümüzdür. Türk Bayrağı Türk Milleti`nin itibarını, istikbalinin kutlu iradesini temsil ve temin eden muhteşem varlık hükmüdür. Bayrak millettir, devlettir, egemenliktir, kısacası milli kimliğin alametifarikasıdır. Türk Milleti bir oldukça, tek yumruk oldukça düşmanlarımız kuduracak hepsi bizim için kutsal olan ne varsa ona saldıracak, bizleri sindirmeye çalışacaklardır. Bu vesile ile Bayrağımıza karşı yapılan bu saldırıyı tekrardan esefle kınıyoruz. Şereften nasibini almamış soytarı ve ırkçı Yunan milletvekili hakkında lazım gelen bütün siyasi ve cezai tedbirlerin süratle alınmasını sabırsızlıkla bekliyoruz. "

 

 



Anahtar Kelimeler:

BAŞKAN VAHAP AKAY’DA HOŞGELDİN BEBEK ZİYARETİ

TEKİRDAĞ İTFAİYESİ SON 3 AYDA 3 BİN 485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

ÇORLU’DA BİN 300 DÖNÜM ANIZ ALEV ALEV YANDI

TEKİRDAĞ’DA MİLLİ MAÇ COŞKUSU: BİNLERCE VATANDAŞ SAHİLE KURULAN DEV EKRANDAN MAÇI İZLEDİ

LGS TÜRKİYE BİRİNCİSİNE 10 BİN LİRA ÖDÜL