AYDENİZ: KOZUVA BAHÇELİ`NİN ÇERKEZKÖY`E EMANETİDİR

AYDENİZ: KOZUVA BAHÇELİ`NİN ÇERKEZKÖY`E EMANETİDİR

MHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı, Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Süleyman Kozuva`yı kahvaltıda ağırladı. İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz "Süleyman Kozuva kardeşimiz Liderimiz sayın Devlet Bahçeli`nin Çerkezköy`e emanetidir" dedi.

MHP Çerkezköy İlçe Başkanlığı, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva`ya destek amacıyla bir kahvaltı programı organize etti. 400 kişinin katıldığı programda açış konuşmasını yapan MHP İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, MHP`nin Cumhur İttifakı`nı bir beka meselesi olarak gördüğünü vurguladı.  CHP`nin MHP`ye dönük eleştirilerilerine Aydeniz, Bahçeli`nin sözleriyle karşılık verdi ve "Milliyetçi Hareket Türkiye?nin bekası için bekçi olmaya hazırdır" şeklinde konuştu.

ÜLKÜCÜLER GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAK

Bütün ülkücülerin Çerkezköy Belediye Başkan adayı Süleyman Kozuva için gece gündüz demeden çalışacağını vurgulayan Aydeniz, "Çünkü Süleyman Kozuva kardeşimiz, liderimiz Sayın Devlet Bahçeli`nin bize ve Çerkezköy`e emanetidir" dedi.

Cumhur İttifakı`nın Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Kozuva ise sözlerine MHP`nin kuruluşunun 50. Yılını kutlayarak başladı ve "toplantımızın böyle bir güne denk gelmesi nedeniyle gurur duyuyorum" diye konuştu.

SONUNDA KAZANAN ÇERKEZKÖY OLACAK

Çerkezköy için birlik ve beraberlik mesajları veren Kozuva, "hep birlikte çalışacağız, sonunda kazanan Çerkezköy olacak" ifadelerini kullandı.

MHP`li topluluğun sorularını cevaplayan Kozuva, Atatürk ve Öztrak caddelerindeki tek yön uygulamasının büyük mağduriyete neden olduğunu hatırlatarak, trafik sorununu çözmek için Çerkezköy meydanına 3 katlı yeraltı otoparkı yapacaklarını belirtti. Kozuva ayrıca tek yön uygulamasını halka sorma sözü verdi.

Kozuva, "Çerkezköylü suyu 9 liradan içiyor. Aylık yazılması gereken faturalar belediye tarafından bilerek 45 günde, 2 ayda kesiliyor. Böylece suyun fiyatı 12 Liraya yükseliyor" dedi.



Anahtar Kelimeler:

ÇERKEZKÖY KENT KONSEYİ’NE KOÇACINAR ADAYLIĞINI AÇIKLADI

SILA’NIN TEYZESİ: ÖYLE KANI BOZUK BİR KIZ KARDEŞİMİZ YOK, MÜEBBET ALSIN

SARAY BELEDİYESİ’NDEN ÜCRETSİZ LGS HAZIRLIK ATÖLYESİ

SILA BEBEK DEDESİNİN SOYADI İLE DEFNEDİLDİ

TEKİRDAĞ’DA KORKULU ANLAR: PARAŞÜTÇÜ DENİZE ÇAKILDI